|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος στο φορουμ και ειπα να σας δωσω μια ιδεα με το τι εχω ξεκινησει να κανω. Στα ενυδρεια ειμαι παλιος αλλα στα αλμυρου νερου σχετικα "αρχαριος".
![]() Το ενυδρειο ειναι καινουριο. 1 κυκλοφορητης 1 δυνατο εσωτερικο φιλτρο 1 αραγωνιτης 1 λαμπα ασπρη 1 λαμπα μπλε 1 κοραλι (δε θυμαμαι το ονομα) αρκετο ζωντανο βραχο 1 κλοουν 1 ψαρι που τρωει την αλγη (δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται) 2 μαγνητες (για τα τζαμια) 1 αφισα (μπλε) και πολλα αλλα αξεσουαρ τα οποια δεν μπαινουν στο ενυδρειο ![]() το ενυδρειο οσο μπορω το προσθετω πραγματα και κανω ολες τις απαραιτητες μετρησεις για νιτρικα , φωσφορικα , αλατι κλπ. ![]() με μπλε λαμπα: ![]() ![]() ![]() ακουω συμβουλες για περισσοτερο "ντεκορ" |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι κανεις εδω?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπος εχεις θεμα με φοσφορικα?
πιος σου προτηνε να βαλεις τετοια ψαρια? ------------------------- πρεπει να κανεις κανονικη παρουσιαση παρε την φορμα που ειναι γιατα θαλασσινα και συμπληρωσε την ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 06-06-14 στις 21:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
Δοσομετρική αντλία(Ναι/Οχι):
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ (συμπληρώστε τις τιμές και με τι τεστ μετράτε και πόσο συχνά)
Οσο για φωσφορικα που ειπες, δεν εχω θεμα. Οι φωτογραφιες ειναι 1 εβδομαδας πριν και απο τοτε το ψαρι που λεω (αλγοφαγο) το εχει καθαρισει κατα ενα μεγαλο μερος το βραχο. |
|
||||
|
||||
![]()
Βραχο ποσα κιλα εχεις;ζωντανο;νεκρο;το ψαρι που λες αλγοφαγο δεν νομιζω να ειναι συμβατο με τα λιτρα σου...ποσο σου βγαινουν οι μετρησεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
δε ξερω ακριβως ποσα κιλα ειναι, ειναι ζωντανος βραχος. Το ψαρι το ξερω οτι δεν ειναι για τα λιτρα μου και το αγορασα εν γνωση μου. Αλλα επιδη ειχα σοβαροτατο προβλημα με την αλγη μικρο το κακο. Τις μετρησεις δεν θυμαμαι ποσο εβγαιναν αλλα ηταν οκ γιατι τα ειχα παει σε ατομο (που ξερω οτι ξερει απο ενυδρεια) και τα μετρησε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια αλμυρου νερου | XRHSTOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 08-05-12 14:54 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Βασικές γνώσεις για ενειδρύο αλμυρου νερου | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 21-06-06 14:59 |
εξοπλισμος για 2000 λιτρα αλμυρου νερου | Πανικος Σωτηριου | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 19-11-05 00:09 |