|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχει κανεις τα στικς τησ απι? αυτες οι κλημακες στο KH ,GH τι ειναι?
Στις μετρησεις λεει πχ ΚΗ ( carbonate hardress ppm(mg/L) ).και η κλιμακα ειναι 0 ,40 , 80 , 120 , 180 , 240.. τι ειναι αυτα τα νουμερα ? γιατι τοσο μεγαλοι αριθμοι? εγω εχω δει απο 0-20 αυτο γιατι παει μεχρι το 240? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εννοει 0, 4, 8 κλπ...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατί αν δεν κάνω λάθος 1 ppm = 17,848 mg/l
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ για την παραπληροφοριση μου παραπανω. Απο τις οδηγιες (οπως λεει και ο Τακης):
Testing Tips This test reads from 0 - 240 ppm (mg/L) in freshwater. This test measures KH in ppm (mg/L). To convert ppm to German Degrees (dKH) divide the reading by 17.9. Aρα με βαση το παραπανω ενα παραδειγμα: Εστω οτι μετρας 40ppm. Τοτε κανεις 40 δια 17.9 και βγαζεις το kh: 2. (εκτος και αν παλι κανω λαθος... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
1 DKH=17,848 (17,9) ppm
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-04-14 στις 13:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο την φωτογραφία βγελατε νόημα τι θελει να πει ο ποιητής ;; Λεει και ppm και mg/L
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λέει ppm ή mg/l που το διαιρείς διά 17,9 να βγάλεις το DKh
αυτό πιστέυω πως θα σε βοηθήσει με σταγόνες μετράμε σε dKH, τα στικ μετράνε σε ppm
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι οπως την φωτο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεστ νερου API | dimitrisfz1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-03-14 14:40 |
τεστ νερου | korman709 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 31-12-12 18:32 |
τεστ νερου? | alchemist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 25-11-12 11:50 |
τεστ νερου | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-08-09 14:41 |
τεστ νερου | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 15-02-07 12:16 |