|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!!Έχω αγοράσει ένα φίλτρο sun sun 302 και δεν μπορώ να το θέσω σε λειτουργία.Δεν ρουφάει νερό και έτσι δεν δουλεύει.μήπως μπορεί νε με βοηθήσει κάποιος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου πηρε και εμενα λιγη ωρα να το κανω να δουλεψει.
Το εχεις γεμισει νερο το φιλτρο? Ο primer(?) δεν κατεβαζει αρκετο, αν ειναι αδειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν έβαλα καθόλου νερό στον κάδο.πρέπει να βάλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πατα μερικες φορες την τρομπα να ξεκινησει να κατεβαζει νερο και διαβασε κι αυτο Για τους κατοχους SUN SUN εξωτερικων φιλτρων
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο, μετα απο δεκα λεπτα τρομπαρισμα, παραιτηθηκα. Γεμισα τον καδο με νερο πατησα τρεις τεσσερις φορες την τρομπα και δουλεψε.
Δεν ξερω αν "πρεπει" αλλα οταν το γεμισα πηρε μπρος αμεσως. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπαζει αερα απο τις σωληνωσεις ή το σκιμερ, οσο και να τρομπαρεις ..... δεν κατεβαζει.
Διαβασε το λινκ. Δεν ειναι λυση το γεμισμα με νερο, αφου παραμονευει ο κινδυνος να καει η αντλια οταν πεσει η σταθμη του νερου (πχ πολυ ευκολα το καλοκαιρι με την εξατμιση).
|
||||
|
||||
![]()
Απο το κουρμπαριστο πλαστικο (13 στο αρθρο σου) και κατω δεν εχω βαλει κατι, δοκιμαστικα το εχω σε ενα ανεξαρτητο βαρελι. Αερα ελεγξα να δω αν χανει απο καπου αλλα δεν βρηκα καποια διαροη. Οπως και να χει θα το ξαναελεγξω και εγω γιατι αυτο που αναφερεις για την σταθμη δεν το θυμομουν.
Αρα σε περιπτωση που δεν κανει prime το φιλτρο με αδειο καδο, ο πρωτος υποπτος ειναι διαροη αερα ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για φίλτρο | sakislagyna | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-11-16 18:30 |
Μια μικρή βοήθεια για φίλτρο | NIKOSTHEO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-01-09 11:43 |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Βοήθεια με το Εσωτερικό Φίλτρο | pStathis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 09:53 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |