|
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτομαι να βαλω ενα εξωτερικο φιλτρο στο συγκεκριμενο ενυδρειο. Αν ξερει κανεις να μου πει, ποιο απο τα εξωτερικα χωραει σιγουρα στο πλαϊνο ντουλαπακι; Χωρις πατεντες ομως (π.χ. βγαλσιμο μεντεσεδων, κλπ)
Νομιζω πως το fluval 306, αν μπει με το πλαι, χωραει αλλα θα ειναι χρηστικο ετσι; |
|
||||
|
||||
![]()
το eheim 2217 χωραει σιγουρα.εγω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολη η σειρα classic , ecco-pro, proff I.
Το tetra ex400,600,700 .τα fluval ειχα καποια στιγμη το 305 αλλα στο ριο 240 για το 180 δε γνωριζω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα...
Εχουμε καμια γνωμη για το fluval 306; Ψηνομαι ειδικα αν το βρω σε μειωμενη τιμη που το εχει ενα μαγαζι |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είχα το 305 (ίδια σειρά, πιο παλιό μοντέλο) στο RIO 180 και ήταν πολύ καλό. Αν και το είχα πάρει μεταχειρισμένο, ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Θα σου πρότεινα να το πάρεις!!!!
|
|||
|
|||
![]()
To ειχες στο πλαϊνο ντουλαπι του rio; χωραει να μπει εκει με τα βανακια και τους σωληνες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο. | ikaria_jim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-01-13 19:40 |
εξωτερικο φιλτρο | nickst | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 15-05-11 20:29 |
εξωτερικο φιλτρο | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-11-09 17:42 |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |