|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! θα ηθελα την βοηθεια σε οσοι ασχολουνται με πλακακια η εστω ξερουν να βοηθησουν!!!
ειμαι στην φαση να περασω αρμο στα πλακακια και εχω δυο επιλογες. μαυρη σιλικονη, η γκρι στοκο πλακακιων αδιαβροχο.... αυτον στις φωτο. να βαλω την σιλικονη η τον στοκο για πιο σωστα και καλα???? αν βαλω τον στοκο μπορω να βαλω αντι για νερο, ελαστικοποιητη κονιασματων???? ευχαριστωωωωωωωω
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερααα μαστορααα απ τα λιγα που ξερω καθοτι παθων ειναι τα εξης αν βαλεις στοκο πρεπει να πετυχεις την αναλογια στο νερο αλλιως ή ενδεχεται να σκασουν οι αρμοι ή να μην στεγανοποιησει σωστα τωρα αντι για το νερο να βαλεις ελαστικοποιητη δεν εχω ιδεα περιμενε κανενα πιο μαστορα. Επισης θα προτιμουσα σιλικονη εφοσον ξερεις σιγουρα οτι κανει γιατι αν τα κενα στα πλακακια δεν ειναι σωστα η σιλικονη ειναι πιο ελαστικη στις συστολες διαστολες απ οτι ο στοκος.Καλη συνεχεια!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τα...πολλα που ξερω (33 χρονια σε αυτη τη δουλεια)..
..βαλε στοκο με προσθετο τυπου γαλακτωμα,,(καθε μαρκα δινει και το δικο της).. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να φανταστω οτι οι στοκοι για τους αρμους δεν εχουν θεμα με καταλληλοτητα για τα ψαρια?? ειναι τσιμεντοειδους βασης , οποτε ολα καλα?? σωστα??
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει προβλημα..προχωρα ..γεραα!!!..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω!!!! αν και ακομη δεν εχω καταλληξει...
τον φοβαμε τον στοκο, ενω την σιλικονη την ξερω... και την εχω και διπλα μου μιας και τις ειχα παραγγειλει... ![]() ![]() θα δω.... ειμαι δυσκολος πελατης... ![]() ![]()
|
|