|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα.χθες το απογευμα εφτιαξα αυτη
τι αλλα φυτακια να βαλω?οχι κανενα τεραστιο γιατι δεν χωραει. σκεφτομαι να βαλω κουνουποψαρα.εχει κανενας να μου δωσει? φιλτρο να βαλω ενα μικρο εσωτερικο ή να φτιαξω ενα δικο μου με κυκλοφορητη,ζαρντινιερα και βιολογικο υλικο?(καπου το ειχα δει στο φορουμ αυτο με την ζαρντινιερα) προς το παρον αυτα και βλεπουμε... ![]()
Life is too short to cry long enough to try Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Billy T : 02-06-13 στις 11:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχει μεσα τωρα τρεις υακινθους του νερου και δυο αλλα υδροβια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η μικρη μου λιμνουλα! | kouman | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 284 | 30-03-21 00:55 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |
μικρη λιμνουλα βοηθεια!! | debbie | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 26-05-10 06:27 |
Ενυδρειο στο μπαλκονι.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-12-08 09:37 |