|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χθες δεν ηξερα τη να κανω το απογευμα και εκατσα και εφτιαξα ενα σκιμερ θελω γνωμες εβγαλα ενα βιντεο πως δουλευει δυστηχος δε σκεφτηκα να βαλω φωτο βημα βημα αλλα ειναι ευκολο θελει βεβαια καπιες μικρες ριθμησεις αλλα νομιζω κατι κανει για πειτε μου και εσεις
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολλες ρυθμισεις ακομα και αν δουλεψει σωστα πολυ νερο βγαζει χαρρυ τι φτερωτη εχεις βαλει στο skiming? απλο impeler η φτερωτη με ακιδες κανονικη?
|
|
||||
|
||||
![]()
απλη αλλα εχει και αεροπετρα και και τραβαει και αερα ο κυκλοφωρητης το εχω χαμηλα γιαυτο βγαζει νερο ψαχνω τροπο να το στηριξο λιγο ποιο ψυλα αλλα σαν ιδεα δουλευει απ οτι φενετε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν βαλεις φτερωτη με ακιδα δεν προκειτε να δεις προκοπη φιλε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- βρηκα σκιμερ diy στο ιντερνετ που δουλευουν μονο με αεροπετρα σκεψου μια αεροπετρα με αεραντλια 400 ρα και εναν κυκλοφοριτη 550 λιτρα που τραβαει και αερα σε ενα μπουκαλι 1 λιτρο τι γυνετε εκει μεσα εγω βλεπω το ιδιο απολελεσμα παντος γιατι εχω και ενα μικρο κινεζικο διπλα και νομιζω πως το diy θα ειναι πολυ καλυτερο αν φτιαχτει σωστα τωρα αυτο ειναι πειραμα ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 21-04-13 στις 12:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι φιλε να με βγαλεις θα κερδισουμε ολοι
![]() ![]() αυτα με τη σκετη αεροπετρα ειναι σκιμερ του κ...ου φιλε αν θες τη γνωμη μου για 30-40 λιτρα και εκει μετρια ειναι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |