|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια!
Θελω να παραγγειλω να μου φτειξουν ενα ενυδρειο με διαστασεις 70x40x40! Το προβλημα μου η μαλλον οχι προβλημα αλλα απορεια ειναι οτι η τιμη του ροντε με αρονταριστο ειναι αρκετα μεγαλη! Ποιο τα μειωνεκτηματα του ενυδρειου χωρις ρονταρισμα? Θα υπαρχει περιπτωση με τις εργασιες στο ενυδρειο να κοπω? |
|
|||
|
|||
![]()
H τιμή του τζαμιού είναι με το τετραγωνικό μέτρο ενώ για το ροντέ είναι με το τρέχον μέτρο δηλαδή για ένα τζάμι 100cm χ 100cm(1m) θα έχεις 4m για ροντάρισμα τώρα αν κοστίζει υποθετικά 10 ευρώ το τετραγωνικό σε 5mm και το τρέχον για ροντέ 2.5 ευρώ θα σου στοιχίσει άλλα δέκα ευρώ(οι τιμές είναι υποθετικές δεν είναι ακριβώς αυτές που ισχύουν στην αγορά).Γνώμη μου είναι πως για 70 χ 40 χ 40 εφόσον θα χρησιμοποιήσεις 5mm τζάμι να μην το κάνεις ροντέ απλά να το τρίψεις με ένα γυαλόχαρτο ώστε να μην κόβει όταν θα κάνεις εργασίες στο ενυδρείο. Μειονεκτήματα στο αροντάριστο δεν νομίζω πως υπάρχουν πέρα του αισθητικού ειδικά το 5mm τζάμι κόβεται άψογα και κολλιέται εύκολα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο θα το φτειαξει μαγαζι!
Το θεμα μου ηταν να μην κοπω με το αρονταριστω τζαμι! Τωρα για θεμα εσθητικης δεν νομιζω οτι θα φενετε και τοσο! Ποια ειναι η γνωμη σου? |
|
||||
|
||||
![]()
Να το τρίψεις με ένα γυαλόχαρτο ώστε να μην κόβει όταν θα κάνεις εργασίες στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το φτιαξει μαγαζι οποτε αμα ειναι θα τους το πω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να στραβωσουν αν τους το πεις. Δεν ειναι τιποτα να το κανεις μονος σου μετα. 10λεπτα υποθεση ειναι. 2,5 μετρα τριψιμο ειναι. Τσαμπα θα σε χρεωσουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο θα το παρω κολημενο απο το μαγαζι!
Να το τριψω μετα αφου το εχουν κολησει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|