|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ερώτηση, θέλω να αρχίσω την κατασκευή μιας λίμνης, προτού ξεκινήσω μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα φίλτρο που έχω απο ενυδρείο; είναι το Eheim 2213.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλα πρεπει το φιλτρο να βρισκεται κατα 10 εκ. τουλαχιστον χαμηλοτερα απο τη σταθμη του νερου.Το οτι εχει μικρη ροη δε σε πειραζει?
Ποσα λιτρα ειναι η λιμνη?
|
|||
|
|||
![]()
το φίλτρο αυτό λεει ότι μπορεί να κυκλοφορήσει μέχρι 220 λίτρα. Περίπου μια λίμνη σε αυτά τα λίτρα θέλω να κατασκευάσω. θα έχω πρόβλημα με τη ροή λες αν χρησιμοποιήσω αυτό το φίλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο ροη σιγουρα δεν φτανει.
Το 2213 δεν θα το εβαζα σε πανω απο 80-100 λιτρα ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Ανοικτού τύπου στην αρχή με βιολογικό υλικό για τα χοντρά και τη σκόνη και μετά ενώνεις το εξωτερικό. Το φιλτράκι από μόνο του είναι όντως μικρό, εκτός και αν δεν βάλεις ψάρια...
|
|||
|
|||
![]()
παντως απο οτι εχω καταλαβει απο τα διάφορα post που διαβάζω, με ένα diy φίλτρο(βαρέλι μικρό,βιολογικό υλικό,αντλία) μπορώ να φτιάξω μια μικρή λίμνη.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
φίλτρο για λίμνη | xristosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-05-11 00:06 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |