|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από πολλές αλλαγές aquascape και αλλαγές ψαροσύνθεσης και πάντα κρατώντας τα transcriptus εδώ και λίγες μέρες αυτά τα υπέροχα ψαράκια γέννησαν. Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν και πολλά επειδή το χαλίκι είναι μαύρο αλλά πράγματι είναι μαγεία να βλέπεις αυτά τα ψαράκια. Βέβαια η ιστορία μου είναι μεγάλη γιατί έχω το ελάττωμα να αλλάζω συχνά ψαροσύνθεση. Πιστεύω ότι τώρα κατέληξα στα transcriptus και τ brichardi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
(και μη βαριέσαι, κάνε μας μια σωστή παρουσίαση και βάλε μια φωτο όλο το ενυδρείο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε βαυριέμαι δασκαλε απλά αν κάνω παρουσίαση θα πέσει κράξιμο επείδη σε 100 λίτρα υπάρχουν 3 είδη (brichardi, julido και brevis). Βέβαια έβαλα αγγελία να δώσω τα brevis και αν δεν τα δώσω σε καμία εβδομάδα θα τα γυρίσω στον Κωστή (azores). Βλέπεις η ταμαχιά μας να έχουμε πολλά είδη σε λίγα λίτρα μας οδηγεί σε λάθος αποτελέσματα. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα βάλουμε μυαλό....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά....αλλά πριν βάλεις μυαλό
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με στεναχωρείς...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλε zairisjim! Να σου ζήσουν!
Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα ψαράκια. Γενικά έχω αρχίσει να ερωτεύομαι Tanganyika. Κλεόβουλε βγαίνω καταχρηστικά στα 120lt με multi και από μια γωνία transcriptus και regani? Ή μόνο ένα rock-dweller? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|