|
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα σε όλους
ξέρει κανείς πόσο περίπου είναι το κόστος για ένα κυκλοφορητή για DIY CO2 κατασκευή? Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος στην διατύπωση??
Γιατί δεν υπάρχει κυκλοφορητής για co2 απ'όσο γνωρίζω. |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω ότι χρησιμοποιώ τη σωστή ορολογία
το είδα στο site του Τάκη (γη & υδωρ) στις οδηγίες του πώς φτιάχνεται εάν πάλι έκανα λάθος ζητώ συγνώμη και αναμένω βοήθεια ![]() Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον για διαχυση εννοει Γιαννη...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη καλημέρα και σε σένα (έχω ακούσει πολλά για τα υπέροχα ενυδρεία σου, η Πάτρα είναι μικρή
![]() όντως για την επίτευξη του φαινομένου της διάχυσης του CO2 μιλάω ίσως θα έπρεπε να το διευκρυνίσω sorry Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε μια ματια σε καποιο μαγαζι, αλλα οι μικροι κυκλοφορητες δεν ειναι ακριβοι... Κοιταξε στο Θαναση. Εμεις απο εκει τους ειχαμε παρει, αλλα δεν θυμαμαι τωρα ποσο...
Θα κανονισοιυμε να τα πουμε απο κοντα... |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ πολύ και το Γιάννη και τον Τάκη
Γιώργος ΥΓ: Τάκη είπαμε και με το Γιώργο ότι θα βρεθούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο, εάν και εφόσον το επιθυμείς θα ήθελα να τα πούμε και από κοντά |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι στην εισαγωγή του αέρα σε powerhead έχω βάλει το σωληνάκι που έρχετε από την μπουκάλα (Μπουκαλι 1.5 λίτρου DIY).
Η διάχυση είναι άψογη. Αλλιώς μπορείς να το βάλεις στην εισαγωγή του φίλτρου σου. Τα συστήματα που πωλούνται δεν κάνουν τίποτα παραπάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
jpatou έγραψε: "Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι στην εισαγωγή του αέρα σε powerhead έχω βάλει το σωληνάκι που έρχετε από την μπουκάλα (Μπουκαλι 1.5 λίτρου DIY).
Η διάχυση είναι άψογη. Αλλιώς μπορείς να το βάλεις στην εισαγωγή του φίλτρου σου. Τα συστήματα που πωλούνται δεν κάνουν τίποτα παραπάνω." jpatou σε ευχαριστώ δεν μπορώ να πω όμως ότι κατάλαβα απόλυτα την πρότασή σου 1. "στην εισαγωγή του αέρα σε powerhead έχω..."???? 2. στην εισαγωγλη του φίλτρου πιστεύεις ότι θα δουλέωει σωστά? ευχαριστώ Γιώργος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|