|
#1
|
|||
|
|||
![]()
ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΨΑΡΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??
![]()
__________________
giannak |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Καλησρέρα μήπως έχεις κανά γιατρό και τον καθαρίζει.Ενδεχομένως μήπωσ έχεις κανα νυχτόβιο ψάρι που τον τρομάζει?
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
ΓΕΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΒΑΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣΤΕΡΝΟΣ
__________________
giannak |
#4
|
|||
|
|||
![]()
αυτο το προβλημα το παρουσιαζουν ολα τα αυτοκρατορικα.βγαζουν σημαδια στον κροταφο,κατι σαν ραγαδες,σαν στιγματα.κατα την γνωμη μου βελτιωσε την διατροφη του και συμπληρωνε βιταμινη.εφοσον οι συνθηκες του νερου σου ειναι καλες .
|
#5
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΦΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ??
__________________
giannak |
#6
|
|||
|
|||
![]()
πες μου συνθηκες νερου και την διατροφη του για να σε απαντησω.
|
#7
|
|||
|
|||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TETRA ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΕΤΑΚΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ SPIRULINA ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣΤΕΡΝΟ.ΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΤΑ ΝΙΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΜΩΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ PH ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ???
__________________
giannak |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|