|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θελω γνωμες για τη θεση τις ριζας στο ενυδρειο μου.και οι δυο τροποι εχουνε τα καλα τους και τα κακα τους αποτι εχω δει αλλα πεστε κιεσεις τη γνωμη σας πριν αποφασισω να κανω κατι δραστικο οπως να κοψω που θελω να αποφυγω αν μπορω.το υπολοιπο στησιμο θα το τελειωσω μολις αποφασισω για το που θα μεινει τελικα η ριζα.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
όπως την έχεις στη πρώτη φωτό είναι όλα τα λεφτά.
![]() ![]() ![]() ![]() μη κάνεις καμία και κόψης τη ρίζα αμαρτία είναι αν δε σε βολεύει στείλε την σε εμένα |
|
|||
|
|||
![]()
η 1η φενεται πιο γεματι η δευτερη πιο αδεια νομιζω η 2η σου δεινει περισσοτερο χωρο για τα ψαρακια και για να φυτεψεις περισσοτερα φυτα τουλαχιστον ετσι φενετε στο ματι
|
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει και το α) Και το β) στησιμο...προτεινω να κρατησεις το β) και να χρησιμοποιησεις μερικες σκουρες πετρες(δεν θυμαμαι ονομα)περιμετρικα στην βαση τις ριζας και στην αριστερη μερια για να φτιαξεις ενα βουναλακι μικρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το Α με χιλια!
|
||||
|
||||
![]()
να πω την αληθεια κιεμενα το στησιμο στην πρωτη φωτο μου αρεσει περισσοτερο σαν look.φαινεται πιο φυσικο.εχει ομως το θεμα οτι κοβει πολυ απτο να βλεπεις τα ψαρια.τα βλεπεις βεβαια αλλα κοβει αρκετο θεαμα.
στη δευτερη αφηνει πολυ χωρο να δεις τα ψαρια,αλλα κοβει αρκετο φως απτο ενυδρειο και ενω δε φαινεται ασχημα,δεν φαινεται φυσικο οπως στην πρωτη. κλινω κιεγω προς την πρωτη βερσιον αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τη ψάρια θα βάλεις μέσα??
|
|
||||
|
||||
![]()
το α ειναι μια χαρα...καλα ειναι που κοβει φως να εχουν μια γωνια να κρυβονται
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουνε ηδη μεσα κορυ,χατσετ και ενα ζευγαρι ραμ.
θα γινει οπως στο Α αποτι φαινεται και απλα θα παιξω λιγο να δω πως καθεται καλυτερα σαυτη τη θεση.θα δω και με τις πετρες αν θα κανω κατι οπως ειπες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ηπρωτη καλυτερα ισως αν καθοτανε πιο πιο μεσα και δεν πετουσε το κλαδι στα δεξια....κατα την γνωμη μου πολυ ωραια ριζα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |