|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και μια εβδομαδα προετιμαζα ενα 30λιτρο (καθαρα) ενυδρειο για να
δοκιμασω την αναπαραγωγη των δυο υπερωχων μονομαχακων μου που εδω και 2 μηνες ειχα στο 96 λιτρων ενυδρειο μου..! Εδω και δυο μερες λοιπων τα εχω βαλει μεσα, μεχρι και χθες το απογευμα ο αρσενικος κινηγουσε συνεχεια την θηλυκια..Αφου σε καποια φαση σκεφτηκα να την βγαλω γιατι την ειχε κομματιασει ο κυριος! Ομως καποια στιγμη εγινε το μοιρεο!Ηταν απιστευτο το ποσο τελεια αγκαλιαζοντουσαν και αυτος επιανε τα αυγα με το στομα του και τα εβαζε στην φωλια, αφου μεχρι και η μανα μου που ηταν μπροστα συγκινηθηκε.. ![]() Θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω...!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
τι ενοεις "για ηθικους λογους"?ειναι κατι που τα μικρα σου θα λατρευσουν.το μικροτερο παντα τρωγεται απο το μεγαλυτερο,ετσι ειναι στην φυση.αυτο που θα ελκυσει τα μικρα σου ειναι η κινηση στο νερο απο την αρτεμια.υπαρχουν και υποκαταστατα αλλα θα σου μολυνουν το νερο πολυ πιο γρηγορα.μολις τα μικρα εξαντλησουν τον μικρο τους σακο με τον οποιο θα τρεφονται θα ψαξουν για κατι αλλο.τοτε θα πρεπει να φανε κατι που θα τους δινει δυναμη για την επιβιωση.ειχα μια γεννα περιπου 250 μικρα και στην ουσια μειναν 5 επειδη δεν μπορεσα να τα δινω πλουσια τροφη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι αυτη αλλα απο την μια δεν θελω και απο την αλλη πρεπει..
Παντως δεν ειναι και πολλα τα αυγα, γυρο στα 100. Βασικα σκευτομουν να αναμειξω διαφορες απο τις τροφες που εχω και ριχνω σταγονες κοντα στα μικρα.. Δεν εχω ξανα ταισει με artemia ξερεις ποσο κοστιζει? Ειναι ευκολη η διαδικασια? ------------------------- Τα μωρα βγηκαν!!!!!!!! Ειναι φυσιολογικο να πεφτουν τα μωρα συνεχως απο την φωλια αυτος να τα ξαναβαζει και αυτα να μην κολλανε και να ξαναπεφτουν???????? ή να ανησυχω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick :D : 05-11-11 στις 20:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο μπαμπας τους τι κανει?τα μαζευει και τα ξαναπαει επανω?αν ναι κανει καλα την δουλεια.η αρτεμια δεν ειναι ακριβη και η διαδικασια για να ταισεις τα μικρα σου ειναι αρκετα ευκολη.διαβασε το link που σου εδωσαν πιο πανω και οτι αποριες εχεις ξαναρωτας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ | ΟΡΕΣΤΗΣ | Αναπαραγωγή | 19 | 18-02-11 10:09 |
Αναπαραγωγη μονομαχων-infusoria(φωτογραφιες) | MIXALIS CYPRUS | Αναπαραγωγή | 12 | 19-08-10 17:13 |
Αναπαραγωγη μονομαχου..... | alkis13 | Αναπαραγωγή | 28 | 09-11-09 13:50 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
chat για αναπαραγωγη μονομαχων | Mariel | Bettas | 0 | 21-10-05 01:35 |