|
![]() |
#1 |
SΟS - Πλάτυ που τινάζεται
![]() Αξιολόγηση:
![]() έπαιδια χρειαζομαι βοηθεια..μολις αλλαξα το φιλτρο και εβαλα το μεγαλυτερο έβαλα τα υλικα του παλιου στο καινουριο (το μπολιασα) και το εβαλα σε λειτουργεια..έκανα αλλαγη νερου και εβαλα αντιχλωριο 2πλη ποσοτητα και βακτηρια εμποριου για πιο γρηγορο πολλαπλασιασμο..και τωρα στο θεμα..βλεπω ενα πλατυ και παει και τιναζετε πανω στα φυλλα μιας ανουμπιας..και απο τι ξερω ειναι λογω αμμωνιας? τι να κανω?
|
|
Εμφανίσεις: 4843
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
οχι μια χαρα ηταν οι μετρησεις μου απο πριν..μηπως επειδη αγχωθηκαν λογω αλλαγης? και γενικα εγιναν κατι μικροατυχηματα και αργησα να βαλω το φιλτρο κανα 40 λεπτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεσαι...
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελένεσε. Τα αρσενικά πλάτυ το κάνουν αυτό. Κάτι σαν οριοθέτηση περιοχής, ένα πράγμα? Παιχνίδι, ίσως? Το κάνουν και τα δύο αρσενικά μου. Το ένα αρσενικό δηλαδή, γιατί το άλλο δεν μου φαίνεται και τόσο φανατικό!
![]() Για να δω απογόνους πλάτυ, έπρεπε να πάρω τον καινούργιο! ¶σχετο πράγμα όμως. Και τα δύο αρσενικά μου λοιπόν, το κάνουν. Αλλά μόνον πάνω στα φυτά. Όχι στις πέτρες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεογέννητα πλάτυ | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 03-04-11 14:19 |
¶ρρωστα πλάτυ | mpoumpoula | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 27-01-11 00:58 |
Βοήθεια σε Πλάτυ!! | mikeepidio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 16-08-10 00:01 |
Ξιφοφόροι ή πλάτυ??? | pizzahot | Ζωοτόκα | 12 | 02-03-10 18:30 |
Πλάτυ όπως γκάπυ; | sailim | Ζωοτόκα | 2 | 24-02-10 08:43 |