|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδωσα εχθες τα ζεβρακια μου τα 6 που ειχα σε ενα χομπιστα απο το φορουμ εδω, με ενυδρειο 1 μετρο για να ειναι καλυτερα απο οτι το δικο μου που ηταν 50 εκατοστα, μιας και πολλοι λεγανε οτι θελουνε μεγαλυτερο μηκος. Εδωσα λοιπον τα ψαρακια το χρηστη VITO και σημερα ερχεται ενας φιλος μου να δει το ενυδρειο και μου λεει, εγινες πατερας χαχαχ. Μωρα μικρα μεσα στο ενυδρειο...δεν το πιστευω...δεν ξερω τι να κανω? Τι τρωνε? Τι θερμοκρασια θελουνε???? Το φως τα πειραζει? Το φιλτρο το εβαλα στην πιο μικρη ροη για να μην τα ρουφιξει. Τωρα που δεν θα εχω ψαρια μεσα, περαν απο αυτα τα κουτσικα, μπορει να χαλασει η βιολογια του φιλτρου? Τι θα τρωνε τα βακτηρια? Παρακαλω βοηθεια.
![]() Εdit: Ανεβαινει και video να τα δειτε οσο φαινονται... ![]() Δειτε το σε 720p. http://www.youtube.com/watch?v=wYIww7EubNQ |
|
||||
|
||||
![]()
ειδες ? δεν ηθελες να τα αποχωριστεις και σου αφησαν δωρακι απογουνους!! θα χεις να ασχολεισαι !! εγω θα προσπαθουσα να τα μεγαλωσω παντως
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγω κατι τετοιο προσπαθω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για σίγουρα αποτελέσματα θα πρότεινα να καλλιεργήσεις Artemia. Μπορεί να δέχονται και τροφή σε σκόνη, αλλά καλύτερα να ξεκινήσεις με Artemia μέχρι να πάρουν τα πάνω τους. Καλή συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν Νικολα! Ωραιο θεαμα τα λιανοψαρακια σου!!
Σημαδιακο θα ελεγα, δεν θελουν να σε αφησουν με τπτ.. Δωσε βαση να τα μεγαλωσεις τωρα. Ποσα ειναι περιπου?? Ξεκινησες να βαζεις τροφη, και αν ναι τι βαζεις??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οποιος ξερει ας μου πει αν τα επηρεαζει η φωτοπεριοδος? Και αν θα εχω προβλημα με τη βιολογια, το τι θα τρωνε τα βακτηρια? Θερμοκρασια τι θελουν? Ευχαριστω πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι η τροφή αυτή δεν κάνει γιατί είναι από ενήλικη Artemia η οποία είναι πολυ μεγάλη σε μέγεθος για τα ψαράκια. Δες 2-3 άρθρα που υπάρχουν ως υπομνήματα. Με τη φωτοπερίοδο δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, οπότε μην κάνεις αλλαγές. Η βιολογία θα μειωθεί αφού έφυγαν τα μεγάλα ψάρια, αλλά θα προσαρμοστεί σιγά σιγά στις νεες ανάγκες του ενυδρείου. Προσοχή μόνο μην παραταίζεις και μένει νεκρή αρτέμια στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, η αρτεμια είναι η καλύτερη τροφή για να ξεκινησουν γερα. Δεν ξέρω ποσο ροη έχει τωρα το φίλτρο, αλλα αν τα παρασερνει θα μπορουσε να βάλεις λίγο τουλι απο μπροστα για επιπλεον ασφαλεια!
Τυχερός είσαι που τα έδωσες τα μεγάλα, γιατι δεν παιζει να επιβιωναν τα μικρα με τα μεγάλα μεσα στο ενυδρείο!! Για την βιολογία μην ανησυχείς! Να ταϊζεις αρκετες φορες (3-4) την μερα απο μικρες ποσοτητες!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |