|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζομαι βοηθεια!επειγωντος! σημερα το ενα θυληκο μου betta γεννησε!το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη βρισκονται ολα τα ψαρια στο ιδιο ενυδρειο.ο αρσενικος φυλλαει τα αυγα και αποτι εχω διαβασει σε κανα δυο μερες θα ρχισουνε να εκολαπτωνται.τι κανω?να μετακομισω τον αρσενικο μαζι με τα αβγα σε αλλο ενυδρειο η να μετακινησω ολα τα υπολοιπα?η τιποτα απτα δυο?σιγουρα εχουν απαντηθει ολα αυτα κιαλλου αλλα ειδα τωρα τα αβγα και επαθα πλακα!ειχα δει κατι σημαδια ζευγαρωματος το μεσημερι αλλα δεν το περιμενα οτι θα γινοτανε κατι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι ενυδρείο συνέβη το αναπαντεχο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ------------------------- ειναι 60αρι,και εχει μεσα 3 θυληκα ενα αρσενικο betta,ενα ανσιστρους,2 κορυ,γαριδες ρεντ τσερυ και 4 χαρα τζερντονι και 2 kuhli.δεν εχω παρατηρησει προβλημα μεταξυ τουw αλλα τωρα με τα μικρα μαλλον αλλαζει το θεμα.εχω δει μερικα αρθρα εδω μεσα ωραια που θα κατσω τωρα να τα ξεσκονισω αλλα τα ειδα τα αβγα τωρα και πανικοβληθηκα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 31-05-11 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φιλε μου καλησπερα! εγω παλι αναρωτιεμαι πως γινεται να μην ειχες προβληματα με ολα αυτα τα ψαρια μεσα στο ενυδρεια και ποσο μαλλον με 3 θηλυκιες μεσα και να ζευγαρωσανε κιολας.. τωρα κατα την ταποινη μου γνωμη πρεπει να μεταφερεις τον αρσενικο με τα αυγα σε αλλο ενυδρειο οπου θα ειναι μονος του.. σιγα σιγα με ενα μεγαλο κουταλι της σουπας και ο θεος βοηθος.... μην αφησεις εκει μεσα τον αρσενικο με τα μικρα με τιποτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα 40 λιτρων ειναι ιδανικο για τετοιεσ περιπτωσεις, μακαρι να τα καταφερεις. εννοειται πως και τον πατερα θα βαλεις μεσα στο ενυδρειο.με ενα αεροφιλτρο και θερμοστατη. με θερμοκρασια στους 27-28.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννησαμε!!! | antonis1988 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-03-11 19:39 |
Γεννησαμε!!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 38 | 31-01-08 14:03 |
γεννησαμε!!!! | octania246 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 53 | 25-01-08 09:06 |
Γεννησαμε!!!!! | imichal | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 18 | 17-01-08 12:27 |
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!! | sarcastic | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-11-07 10:29 |