|
|
||||
|
||||
![]()
Εφτιαξα DIY CO2 και όλα καλά κι ωραία,πήρε μπρός και βράζει κλπ κλπ,
σύνδεσα το λαστιχάκι στην ειδική υποδοχή του εσωτερικού φίλτρου που είναι για οξυγόνωση του ενυδρείου και τα αποτελέσματα τα βλέπετε στο βιντεάκι(έτσι πάει όλη μέρα) Έχω διάχυση ή νομίζω??? καθότι πρώτη φορά το κάνω και δεν μπορώ να πώ ότι έχω τρόπο να καταλάβω μόνος μου...... ![]() ![]() ![]() http://youtu.be/bnMlVnUTDIM |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ βλέπω φυσαλίδες και θα περίμενα να μην έβλεπα αλλά που να ξέρω κιόλας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο μεγαλυτερο συννεφο εχεις απο φυσαλιδες τοσο το καλυτερο.Οι φυσαλιδες πρεπει να ξεκινανε απο τον πατο του ενυδρειου κ αν ειναι δυνατον να καλυπτουν ολο το μηκος του. Οσο περισοτερο μενουν στο νερο τοσο καλυτερη διαχυση θα εχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Diy ειναι ποσο παραπανω να βγαζει???Οσο για την διαχυση μπορεις να την κανεις και με σκαλα για να μενουν οι φουσκες πιο πολυ μες το νερο..αν δεις οτι δεν σε φτανει το ενα co2 βαλε και ενα αλλο απο την απεναντι μερια του ενυδρειου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το ειχα στην ειδικη εισοδο (εκει που μπαινει το λαστιχακι για να δινει αερα) και δεν ειχα καλη διαχυση και πηρα μια μικρη αεροπετρα της τετρα και την εβαλα μεσα στο φιλτρο και εχω δει τεραστια διαφορα..... δοκιμασε να βαλεις (σφινωσεις) το σωλινακη στις γρυλιες του φιλτρου και θα δεις διαφορα
|
|