|
|
||||
|
||||
γνωριζεται απο οσμωση?
kαλησπερα,σκεφτομαι να παρω οσμωση και εχω καποιες ερωτησεις!
1)καποιο καλο μαγαζι που στελνει επαρχια 2)θελω να πεταω λιγο νερο,αρα τι πρεπει να παρω? 3)το νερο που ειναι για πεταμα κανει να μπαινει σε ενυδρειο με σκληρο νερο? 4)τι πρεπει να παρω για να βγαζει περισσοτερα λιτρα την ημερα? 5)καποια τιμουλα?? αυτα τα λιγα |
|
||||
|
||||
ασε την οσμωση..... και βαλε γκαπι χαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
η ακομα καλυτερα pseudomugil
|
||||
|
||||
1)waterwaves.gr
2)Να κοιταξεις την αναλογια καθαρου-βρωμικου 3)Ναι 4)Μεγαλη μεμβρανη 5)Κοιτα 1 |
|
||||
|
||||
την πρωτη με τα 80 κατι ευρουλακια μια χαρα την βλεπω........ και θα φερνω μπετονακια να μου πουλας μαλακο νερο!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχ 0,60 στα λιντλ 0.30 απο σενα εκλεισα ηδη τιμη!!!!!
|
||||
|
||||
ευχαριστω!!!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
το θεμα ειναι δεν εχω ιδεα απο οσμωση και δεν γνωριζω τις διαφορες τους!!!τι εννοει μανομετρα,τι Flush Kit,τι 150GpD ,τι με μονάδα απιονισμού DI??τι γινεται οταν εχει περισσοτερα σταδια?
------------------------- ο.40 οκ.θα κλεισεις να ξερω να παρω μεγαλυτερη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 08-04-11 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιστροφη οσμωση | broson | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-06-10 19:59 |
Οσμωση | Nikos! | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-03-09 12:16 |
οσμωση | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-04-08 10:10 |
Μηπως γνωριζεται αυτο το κοχυλι-α? | Makis M | Malawi | 16 | 14-10-04 11:04 |