|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ηδη κοπαδοψαρων για 120λιτρο ενυδρειο???και αν μπορειτε να μου πειτε και συνδιασμους που μπορω να κανω...δηλαδη να βαλω κανα 2 κοπαδακια μαζι μεσα.....μεχρι στιγμης με ενδιαφερουν πολυ τα tiger barbs αλλα δεν ξερω αλλα....το αφηνω πανω σας...!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε απο εμπειρια και μονο αν δεν εχεις οσμωση βαλε αρλεκινους ,αντεχουν πολυ και ροδοστομα με καλη προσαρμογη ,αυτα εχω και εγω με νερο βρυσης.
Δοκιμασα και νεον και καρδιναλιους αλλα τιποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
θελω να μου πειτε οτι υπαρχει σε κοπαδοψαρα και μπορω να βρω σχετικα ευκολα!!!θελω να εχω πολλες επιλογες!!!!sorry για την ταλαιπωρια!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω να σου απαντήσω στην ερώτηση, αλλά από τη δική μου εμπειρία μπορώ να σου πω ότι με τα τιγράκια θα ταλαιπωρηθείς πολύ με το νερό δικτύου. Κρίμα, γιατί είναι πολύ όμορφα κι έχουν πολύ καλή συμπεριφορά κοπαδιού.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη ροη νερου διαφερουν, που οι αρλεκινοι προτιμουν πιο δυνατη. Φωτισμο μετριο και τα δυο ειδη. Ψαχνουμε ψαρια που αντεχουν και απλα επιβιωνουν στις συνθηκες νερου που θα τα βαλουμε, ή ψαρια που ζουν αξιοπρεπως στις συνθηκες νερου που θα τα βαλουμε?
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για το ιδιο ψαρι.θαμπορουσες να βαλεις μεσα και εναν silver sark η δυο κλοουν.καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι εισαι μεσα στο μυαλο μου εσυ....ο silver γινετε μεγαλος και δεν κανει για τα λιτρα μου...αλλα εχω σκοπο να βαλω και clown kai enan redtail shark mesa!!!απλα θελω να βαλω και κανα 2 κοπαδακια!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
λιγη βοηθεια !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-01-10 23:12 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |
λιγη βοηθεια | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-12-06 17:46 |