|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συνδέσω την είσοδο της Α/Ο στην βρύση της κουζίνας και απο εκεί θα ανέβει ο σωλήνας ψηλά. Κατόπιν οι δύο εξώδοι θα ακολουθήσουν μερικά μέτρα διαδρομή μέχρι να φτάσουν σε βαρέλι. Πιθανόν να ανέβουν οι σωλήνες πιο ψηλά απο την Α/Ο. Θα υπάρχει πρόβλημα σε αυτό;
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομοζω να εχεις προβλημα...
ετσι το εχω και εγω,μεχρι τωρα δεν ειδα κατι. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι μονο δεν θα υπαρχει προβλημα αλλα πρεπει οι σωληνες να εκβαλλουν πιο ψηλα απο την Α/Ο για να μενει νερο στη μεμβρανη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Η οσμωση είναι Dennerle Professional 190 και έχει κάτι σπέσιαλ σωλήνες, πού μπορώ να βρώ τέτοιους που μου χρειάζονται αρκετά μέτρα; Εν τω μεταξύ όλο αυτό το ΄"βρώμικο" νερό τι το κάνετε ρε παιδιά;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() η να στησεις και ενα νταμαρι που θελει τετοιο νερακι.... ![]() ![]() ![]() διαλεξε και παρε, εχεις πολλες επιλογες ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορροή Αντίστροφης Όσμωσης | japetus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-07-10 14:36 |
Χρήση αντίστρωφης όσμωσης | theodor72 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 10-06-09 14:23 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Απόνερα όσμωσης | Liolios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-01-07 20:45 |