|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια που κάθομαι αυτές τις μέρες, είπα να σας δείξω κάτι από τα παλιά.......... τα παιδιά των παιδιών μου........... μια και οι γονείς, είναι από προηγούμενη γέννα!!!
![]() http://www.youtube.com/watch?v=IHCniqkm97o Ρε δεν θα έρθουν τα πράγματα να αρχίσω πάλι;;;;; Θα έρθουν....... που θα πάει......... |
|
||||
|
||||
![]()
με όλο το θαρρος τα δισκακια δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα διαφωνήσω, καθώς λόγω των πολλών ψαριών που είχαν μεγαλώσει από προηγούμενη γέννα, δεν είχα τόσα πολλά λίτρα για να είναι όλα σε άψογη κατάσταση...........
¶σε που μετά και από εκείνη την γέννα, δεν ήξερα τι να κάνω τα δισκάκια........ Έδινα δίσκους δεξιά και αριστερά, και πάλι πολλοί ήταν στα ενυδρεία........ και λέω ΣΤΑ ενυδρεία, γιατί εκείνη την περίοδο, υπήρχαν 5 ενυδρεία με δίσκους στο σπίτι (1.350 λίτρα στο σύνολο), αλλά και πάλι δεν έφταναν........... Τώρα που θα ξεκινήσω και πάλι, τουλάχιστον θα είμαι ολιγαρκής σε αριθμό....... βλέπεις τώρα είμαι στο σπίτι με την γυναίκα και τα παιδιά, οπότε δεν θα μπορώ να...... αναπτυχθώ τόσο και να το κάνω το σπίτι ενυδρείο............ όπως όταν λόγω δουλειάς ήμουν μόνος στην Κρήτη. EΝΑ ενυδρείο μου έχει επιτραπεί ( ![]() Έτσι θα μπορώ να τους κρατάω και σε άψογη κατάσταση.......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
8 -9 να βαλεις μία χαρά θα είναι σε τόσα λίτρα ....
Το μυστικό στην όλη υπόθεση είναι τι δώρα θα κάνεις στην γυναίκα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα.......... να υποθέσω ότι μιλάει η πείρα τώρα ε;;;
![]() ![]() ![]() ------------------------- Έχω εδώ στην ΑΘήνα, δύο εξωτερικά φίλτρα. Ένα της setra 1.300άρι και ένα dolhin 700άρι. Τι λέτε κι εσείς ρε παίδες........ θα είμαι εντάξει με αυτά τα δύο στο 550άρι ενυδρείο, ή να πάω να πάρω κανένα άλλο......... σκέφτομαι ότι έτσι, με αυτά τα δύο, αν πάθει κάτι το ένα, τουλάχιστον για λίγο καιρό μέχρι να μπει και το δεύτερο πάλι σε λειτουργία, θα λειτουργεί το άλλο......... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotiris7 : 14-12-10 στις 14:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με αυτά τα 2 φίτρα δεν τους κρατάς εύκολα θα πρέπει να κανεις και αλλαγές συχνές
![]() Ολα είναι θέμα κόστους λύσεις υπάρχουν ... Το ενυδρείο είναι έτοιμο ? δενς για 2080 σε συνδιασμό με ένα από αυτά που έχεις ... Γενικά περίμενε τις προφορες στα Χριστουγεννα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Βιντεάκι αναπαραγωγής! | Maverick | Bettas | 3 | 12-11-06 06:41 |
Ενδιαφέρον βιντεάκι...... | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-09-04 01:30 |