|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπο τη στιγμη που εχουμε υγρο flourish excel για την παροχη Co2 στα φυτα μας, μπορουμε να εγκαταστησουμε λιγο πιο απαιτητικα φυτα στο ενυδρειο που να εχουν πραγματικα αναγκη απο συνεχες Co2 (δεδομενων κ αλλων απαιτησεων που θα πληρουμε εννοειται) ή παντα θα ειναι απαραιτητη η υπαρξη μπουκαλας;;;
|
||||
|
||||
![]()
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι θελει προσοχη σε ορισμενα φυτα το excel.απο την στιγμη που εφτιαξα diy κ κατηργησα το excel ειδα απιστευτη διαφορα.Γιαυτο σου συνηστω να φτιαξεις diy co2 με κλειστα ματια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Tο θελω κ εγω φιλε μου αλλα απο ενα σημειο και μετα (μετα την παρασκευη του) τα χανω.
Εχω το εσωτερικο eheim 2010 κ συμφωνα με τις "οδηγιες" εγκαταστασης του diy co2, η εξοδος του πρεπει να μπει στην εισοδο του φιλτρου μου. Για το φιλτρο μου, η εισοδος ποια ειναι ομως; Το σωληνακη που προεξεχει απο την κορυφη και ρυθμιζω την πιεση του νερου απο την πανω εξοδο ή οι "γριλιες" που εχει το φιλτρο χαμηλα απ'οπου μπαινει το νερο για να φιλτρανθει;;; ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασε να το βαλεις κατω στις γριλιες(αν δε σε ενοχλει οπτικα).Ετσι θα διασπαται το CO2 απο το impeler και θα εχεις καλυτερη διαχυση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έλεγα να το βάλεις στο σωληνάκι του φίλτρου! έχω 2 2010 γιαυτό στο λέω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου ειναι ευκολο φιλε μου να μου ανεβασεις μια φωτο να δω πως το εχεις κανει; Θα το εκτιμουσα αφανταστα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ DIY CO2 | Geovai | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 17-09-10 14:28 |
ΑΠΟΡΙΑ | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-08-10 20:17 |
απορια... | Αber | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 27-04-09 14:23 |
απορια | chris@ | Bettas | 4 | 24-04-09 20:14 |
απορια για diy co2 | jimagas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-02-09 14:57 |