|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα. εχω εδω και τρεισ μηνες ενα ζευγαρι apistogramma cacatuides triple red αγορασμενο απο κηφισια. σημερα λοιπον πηγα παλι στην κηφισια και ειδα τα καινουργια που εφερε και μου μπηκαν υποψιες. το θυληκο μου δεν μοιαζει καθολου με κακατου του λειπει η γραμμη σαν τον ουκ που εχει στο προσωπο. λετε να μην ειναι κακατου ?? θα ανεβασω και αλλες φωτο σε λιγο
|
|
|||
|
|||
![]()
α και δεν ειναι κιτρινο μονο στο κεφαλι
------------------------- καμια απαντηση??? ------------------------- ?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη scooby14 : 27-11-10 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου και γω δεν εχω ιδεα ,αλλα βρηκα αυτο εδω,ισως να σε βοηθησει η φωτο http://www.cichlid-forum.com/article...acatuoides.php
Εμενα μου φαινεται οτι ειναι οπως τα λες και συ,το θυληκο δεν μοιαζει να ειναι το ιδιο ψαρι,η γραμμη που του λειπει απο το προσωπο ειναι φως φαναρι οπως βλεπεις και στο λινκ. Μια βοηθεια στο παλικαρι? ![]() ------------------------- ..Μηπως ειναι αυτο? http://www.cichlidae.com/forum/viewt...hp?f=12&t=6824 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 27-11-10 στις 18:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ olga ειναι ολοιδιο με αυτο που μου εστειλες!!! την πατησα απο οτι φαινεται!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να προσεχετε οταν αγοραζετε ενα ψαρι γιατι γινονται συχνα αυτα τα λαθη.
Αλλο ψαρι γραφει οτι ειναι και αλλο ειναι. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
και οταν το πηρα ηταν τοσο μικρο που δεν καταλαβαινες τπτ!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το καλο που σου θελω , μην τυχων και γυρισεις ΑΥΤΟ το ψαρι και απο που το πηρες ;
υπαρχει μια πιθανοτητα ... εχω και καιρο να ασχοληθω αλλα , θα σου πω μεχρι μεθαυριο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
apistogramma ? | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-07 21:53 |
Apistogramma .... | imichal | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 10-11-07 00:25 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
που θα βρω apistogramma? | Nassos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 10-08-06 09:34 |
apistogramma | Mariel | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 23-02-05 01:57 |