|
|
|||
|
|||
![]()
μολις γεννησαν τα αγγελοψαρα για 5 φορα! πιστευω αυτη την φορα να ζησουν τα μικρα! την 3η κ 4η φορα που γεννησαν πηρα τα αυγα κ τα μετεφερα σε ενα ενυδρειο 20lt. εκει εγινε η εκκολαψη των αυγων αλλα τα μικρα ψοφισαν γιατι δεν ειχα artemia...τα ταιζα καποιες αλλες τροφες που τις ετριβα αλλα δεν τις ετρωγαν και ψοφισαν. για πολυ καιρο ψαχνω artemia αλλα δεν φερνει κανεις στην πολη μας. αγορασα καποιες αλλες τροφες που μπορει να τρωνε, αυτες ειναι οι mikrovit basic και dafnia (αποξηραμενη)... τωρα στο ενυδρειο εχω 3 αγγελοψαρα, 4 neon tetra, 3 red eyes tetra ballon, καποια corydoras και plecostomus. τι πρεπει να κανω? ας με βοηθησει καποιος!
|
|
||||
|
||||
![]()
πλακοστομοι , τετρα και ισως και τα κορυντορας ειναι επικυνδινα να φανε τα αυγα , αν δεν εχεις που να τα βαλεις μην κλεισεις τα φωτα !
Και παουντερ τροφες αν βρεις κανουν αλλιως γουδι και τα γκρανουλατς και δωστου τρυψιμο !!! Παντως αν μπορουσες να απομονωσεις το ζευγαρι θα ηταν καλυτερα !
|
|||
|
|||
![]()
να βλαλω τα υπολοιπα ψαρια απο μεσα και να τα βαλω σε αλλα ενυδρεια? η να κοψω το φυλλο που εχουν γεννησει πανω τα αγγελοψαρα κ να το βαλω σε αλλο ενυδρειο να γινει η εκκολαψη?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω απο προσωπικη εμπειρια θα σου ελεγα : 1) αν εχεις αρκετα ευρυχωρο ενυδρειακι (τελειως αδειο απο διακοσμο και χαλικι) με φιλτρο και θερμοστατη να μεταφερεις το φυλλο με τα αυγα και το ζευγαρι εκει εωσοτου σκασουν τα αυγα !! 2) αν ειναι μικρο το ενυδρειακι θα χρειαστεις και αεραντλια μαζι με το φιλτρο και το θερμοστατη ωστε να αεριζονται τα αυγα ! ΥΓ η αρτεμια κρινεται απαραιτητη καθως η πλειοψηφια των ωοτοκων δεν τρεφεται με σκονες μεχρι ενα συγκεκριμενο μεγεθος !!
|
|
|||
|
|||
![]()
στο ενυδρειο αφησα τα ζευγαρι με τα αγγελοψαρα κ καποια κορυνταρας. τα αλλα ψαρια τα εβαλα σε αλλα ενυδρεια. δηλαδη μολις γινει εκκολαψη δεν θα μπορεσουν να φανε τα μικρα καμια απο τις τροφες π εχω? μου ειπαν οτι την mikrovit basik που ειναι σκονη θα την φανε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mπορεί να την φάνε, αλλά μπορεί και όχι, είναι περίεργα τα νεογέννητα σκαλάρια και συχνά τρώνε μόνον αρτέμια, αξίζει να το ρισκάρεις?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρτέμια μπορείς να παραγγείλεις από http://www.petcumulus.gr ή http://www.osmosisaquariums.gr
ή να σου φέρει ο tsoum που πηγαινοέρχεται Θεσσαλονίκη-Γιάννενα με 2 παπούτσια πάνινα. ![]() Αν μπορείς το πρώτο, είναι το ιδανικό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα αγγελοψαρα στο ενυδρειο μου 54λτ | antonis15 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 12-12-10 04:13 |
ΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ | mpourmpoulithras | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-02-08 21:17 |
Γεννα απο αγγελοψαρα | mpampis 1969 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 17-01-08 15:51 |
Γεννα Αγγελοψαρα | kdros | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 29-12-07 11:02 |
Γεννα αγγελοψαρα | kdros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-07 13:53 |