|
|
||||
|
||||
![]()
ο μονομαχος μου, δεν την παλευει με την ζωη....
![]() πηγα να βαλω χαρτονι κανσον πισω απο το ενυδριο χρωματος μαυρο.. και αμεσως αρχισε το φλερινγκ... ![]() λεω μπορει να φταιει το χρωμα... του βαζω μπλε, παλι τα ιδια ![]() αλλα αυτος παλι τα ιδια... δεν κρατιεται με το που δει μαυρο χρωμα...θα μας τρελανει? σαν τον ταυρο οταν βλεπει το κοκκινο ![]() στο μονο που δεν αντιδρα, ειναι αν βαλω αναποδα το βελουτε, απο την πισω μερια.. το χρωμα ειναι σαν μπεζ.. μια αηδιαααααααα ![]() τι αλλο θα μπορουσα να βαλω??? ωστε να δενει με το ενυδριο και τα φυτα?? και πανω απο ολα να μην στρεσαρεται ο ψαρης μου...
|
||||
|
||||
![]()
δε φταιει το χρωμα φταιει οτι βλεπει τη φατσα του
δοκιμασε καφε το μαυρο ειναι απαγωρευτικο για μονομαχο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Του κοβεις την θεα ... εχει κατι αφισουλες ωραιες στα πετ ή βαφτο ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() αφισααααααα? με τιποτα... ειναι φυσικο απο μονο του το ενυδριο δεν χρειαζεται αφισουλα!!!! ![]() και αν το βαψω, δεν θα χαλασω το ενυδριο??? ![]() ![]() και οσο για το απαγορευτικο στο μαυρο... σε αλλο ενυδριο με αλλο μονομαχο.. το δεχοτανε μια χαρα και δεν ειχε κανενα προβλημα...θα τρελαθουμε.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μέγας τσαμπουκάς ο ψαρής!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι! ο μονομαχος μου ειναι περιπτωση.. δεν κανει ουτε με τα ρουχα του... εχω δοκιμασει ολα τα χαρτονια και ολα τα χρωματα...
και δεουλεια δεν γινεται. στρεσαρεται και κανει φλερινγκ με το που μπει οτιδηποτε για πλατη ![]() ![]() δωστε μου λυσεις παιδια, σας παρακαλω....
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε μήπως βάλεις κάτι από μέσα, που να μην είναι γυαλιστερό και δημιουργεί αντανάκλαση...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατι δεν παει καλα | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-11-09 21:02 |
κατι δεν παει καλα...? | PANOS FRANTZIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 00:05 |
Παει καλα το στρωσιμο? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 26-02-09 14:52 |
κατι δεν παει καλα!!! | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-03-08 15:54 |
Κάτι δεν παει καλα | garre | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 07-06-07 12:39 |