|
|
|||
|
|||
![]()
Γεία σας! Έχω ένα ενυδρείο 30 λίτρα και σκέφτομαι να βάλω ένα χρυσόψαρο! Ξέρω ότι ειναι πολύ μικρό γι'αυτό σκέφτομαι να βάλω μόνο ένα. Έσείς τι λέτε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεία σου!
Χρυσόψαρο σε 30 λίτρα δε θα σου σύστηνα γιατί δεν θα το κρατήσει πολύ. 50 λίτρα και πάνω αλλιώς στα 30 λίτρα κανένα μονομάχο με ανούμπιες και φυτούλια.
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις γαριδες αν θες....
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω πιστευω οτι με το χρυσοψαρο εισαι πολυ ωριακα...αλλα με ενα ωραιο μονομαχο με 2-3γαριδουλες και κανενα σαλιγκαρακι ενα ξυλαρακι και 2 ανουμπιες θα ησουν μια χαρα!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι απαραίτητα τα αληθινά φυτά??? Εγώ σκεφτόμουν να βάλω πλαστικά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αν ειναι για πλαστικα καλυτερα μην βαλεις καθολου.. θα κοβεται συνεχεια ο μονομαχος πανω τους... ζητησε κανενα κλαδεμα απο συνχομπιστα στην περιοχη σου.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 10-08-10 στις 15:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ο μονομάχος είναι πολύ καλή επιλογή
![]() βάλε αγγελία για κλαδέματα τύπου ανούμπια ετζέρια κερατόφυλλο κρυπτοκορίνα κτλ κτλ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο καθαριστής ; | halvas69 | Χρυσόψαρα | 17 | 14-10-09 14:58 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Έχω ένα χρυσόψαρο σε μια λίμνη | nendosstelios | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 13-09-06 22:53 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |