|
|
||||
|
||||
![]()
να σας παρουσιασω και εγω το ενυδρειακι μου ειναι 15 λιτρα και φιλοξενει εναν μονομαχο. η λαμπα του ειναι 11 βατ αλλα ετοιμαζω κατι για να βαλω μια μεγαλητερη για να μπορω να βαλω κι αλλα φυτα μεσα!το φιλτρακι του ειναι ενα εσωτερικο 100λ/ω αλλα θα του βαλω ενα κρεμαστο εξωτερικο για να κερδισω χωρο εχετε να προτεινετε κατι?
τι αλλα φυτα μπορω να βαλω μεσα? μπορω να βαλω και καμια γαριδουλα? |
|
||||
|
||||
![]()
το στυσημο του μου αρεσει παραπολυ και τα μπαμπου επισης.. το εχω κανει και γω. ειναι οτι πιο ομορφο για μενα σε μικρα ενυδρειακια..
πολυ καλη φαση. η δικια μου γνωμη αμα την θες. καλητερα να μην βαλεις και ασπονδυλα στα 15 λιτρα μαζι με μονομαχο |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο τον κουραζει ??????
ομορφο αλλα για μενα μονομαχως σε 15 λιτρα δε μπενει θελει καμια 25 μινιμουμ
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο και περιποιημένο .
μην ξεχνάς ότι οι μονομάχοι έχουν μια τάση για άλματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο!
Την πετρουλα την εχεις δοκιμασει αν ειναι ασβεστολιθικη; Αν ημουν στην θεση σου θα εκοβα ενα τζαμακι για απο πανω για να μην τον βρω στο πατωμα! |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ενυδρειο!
καπακι καλο θα ηταν και τσεκαρε την πετρα...μου φερνει σε ασβεστολιθικη.. ο ποθος ειναι μεσα στο νερο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |