|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
πως να δημιουργησω ενα καλοφυτεμενο ενυδρειο....
καλημερα....σκεφτομαι να βαλω φυτα μεσα στ ενυδρειο μου(25Λ) ομως ειναι πολυ μικρα ολα αυτα που ειδα σε διαφορα pet shop και θελω να ρωτησω αν μπορω να ριξω καποιο ειδος λιπασματος ωστε να μεγαλωσουν ποιο γρηγορα....επισης θελω να μου προτεινετε μερικα φυτα τ οποια να μπορω να συντηρισω...τελος εχω ακουσει οτι καποια φυτα αποροφουν περισσοτερες ουσιες(δν ξερω ακριβως τι) με αποτελεσμα να μεγαλωνουν πιο γρηγορα ομως να περιοριζουν τν αναπτυξη αλλων φυτων π αναπτυσονται με πιο αργους ρυθμους.....εσεις τι λετε???? ευχαριστω (ΥΓ θα βαλω και διαφορες πετρες και ξυλα μεσα και ενα μονομαχο...αυτο εχει σημασια στ φυτα???)
|
|
||||
|
||||
Καλημέρα! Σου συστήνω πρώτα από όλα μονομάχο για ψάρι.
Τα παρακάτω είναι εύκολα φυτά, δεν χρειάζονται πολύ φως. Anubias barteri var. nana Limnophila Sessilisflora Egeria Densa Ceratophyllum Denersum 'Foxtail' Bacopa Caroliniana Microsorum Pteropus Echinodorus 'Rubin' και μέ ένα sera floredepot είσαι τέλειος. Καλό θα ήταν να είχες και φωτισμό. ------------------------- τα λιπάσματα περιττά.
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 04-08-10 στις 11:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
ευχαριστω ρε Τηλεμαχε για τα φυτα και ναι εχω λαμπα κανονικα μεσα στ ενυδρειο(αυτοσχεδια)......μηπως ομως χρειαζεται να προσθεσω χωμα κατω απο τ χαλικι(ειδα να τ κανει καποιος στ youtube)???και κατι ακομα π με απασχολει ειναι τ φιλτρο(εχω ενα aquel fan mini plus)μηπως ειναι μικρο για τα λιτρα μου(25Λ)??...θερμοστατη θα παρω μεσα στ βδομαδα(50watt καλα ειναι??)
(ΥΓ 1)μηπως μπορω να βαλω αμμο η κατι παραπλησιο?? 2)μηπως ξερεις καποιο ωραιο ειδος μονομαχου??) |
|
||||
|
||||
αυτό το σέρα που σου είπα χώμα είναι
θερμοστάτη 25 βάτ ένας πολύ καλός είναι αυτός: http://www.tetra.de/tetra/go/7B505FD...d=13&lang_id=2 τί λάμπα έχεις, φθορίσμου, βατ; τί ροή έχει το φίλτρο και τί υλικά έχει μέσα;
|
|||
|
|||
η λαμπα ειναι φθορισμου,8watt,6500 κελβιν και το φιτρο εχει ροη 260Λ/ωρα(αυτο δν ειναι ροη??) τωρα μεσα στ φιλτρο ειχε το αρχικο σφουγγαρακι το οποιο αλλαξα και εβαλα ενα βιολογικο(νομιζω) σφουγγαρακι(ειναι μπλε με μεγαλες τρυπες) και σκευτομαι να βαλω και κατι σαν μαλι μου ειπαν πως μυαζει ωστε να κραταει τα σκ**α απο τ ψαρακια....
|
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι προβληματα μπορει να δημιουργησω!! | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 03-09-06 21:41 |