|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
nano cube της dennerle
με ενα κινεζικο φιλτρακι και θερμοστατη υποστρωμμα και χαλικακι της dennerle 3-4 red cherry και ιδου το αποτελεσμα! |
|
||||
|
||||
![]()
μ αρεσει πολυυυ...ομως νομιζω χανει λιγο αυτη η ριζα που εχει τυλιγμενα τα φυτα πανω της ...ταιριαζει το υποστρωμα και ολα...μπραβο ...αν θες πες μας και ποσο στοιχισε ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα οντως φενεται καπως... κλαδεματα και ριζες απο το μεγαλο μου.... το ιδιο και οι γαριδες... 10ε το φιλτρο 10ε θερμοστατης 23ε η γυαλα 8ε το υποστρωμμα 9ε το χαλικι 3ε το θερμομετρο και το φωτιστικο που εγω δουλευω ενα πορτατιφ με λαμπα οικονομιας!!! παει μια χαρα σαν συνολο.... |
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτακια αναπτυσονται με αυτον τον φωτισμο>?? καλα τοσο φτηνο ηταν το κυβακι>??? ψηθηκα αγρια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
αμε...και να προσθεσω οτι εχω και ενα diy co2.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Να εισαι καλα να το χαιρεσαι. Ειναι πολυ ομορφο το κυβακι σου
![]() Ποσα λιτρα ειναι; Βλεπω θερμοκρασια στους 27, κατεβασε την στους 22-23 που ειναι ιδανικη για τις γαριδες και θα εχεις και καλυτερη αναπαραγωγη. Τα υπολοιπα ειναι γνωστα...καλο ταισμα με ποικιλια τροφων, καροτακι και αρακας 2-3 φορες τη βδομαδα και συχνες μικρες αλλαγες νερου ωστε τα ΝΟ3 να ειναι κατω απο 10ppm. Mια θηλυκια σου εχει "σελα" που σημαινει οτι συντομα -αν υπαρχει αρσενικο- θα κατεβασει αυγα και σε 20 μερες θα εχεις τα πρωτα γεννητουρια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδοενυδρειο 30 λιτρα | kanarini | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 07-01-10 13:55 |
Γαριδοενυδρειο 1 | TSORBAS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 21-12-09 14:04 |