|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σημερα τελειωσε το στρωσιμο του 72αριου ενυδρειου μου και εβαλα 3 guppies μεσα.Θελω να ρωτησω αν ειναι σωστη η αναλογια 9 θυληκα 3 αρσενικα για αυτα τα λιτρα(θα γεννησουν να εχω και ενα χωρο καβαντζα).Επισης θελω να βαλω και 4-5 γαριδες red cherry.Αυτα ειναι ενταξει για το ενυδρειο?
Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
η αναλγια 9-3 ειναι σωστη ομως εγω θα εβαζα ενα χαρεμι λιγοτερο δηλαδη 6-2 ..αργοτερα που θα γεννησουν θα γεμησει το ενυδρειο μικρα ψαρακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχεις θα βαλω 6 -2 να ειμαι και σιγουρος.Αυριο θα παω να τα παρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τις γαριδες δεν ειμαι τόσο σιγουρος.πολυ λενε οτι πανε με γκαπυ αλλα προσωπικά μια φορα που δοκίμασα οι γαριδες γίναν μεζες..
![]() Βεβαια μιλάω για red cherry.λογικα αν βάλεις μεγαλοσωμες όπως οι amano δεν θα εχεις προβλημα.. |
|
||||
|
||||
![]()
τα γκαπυ δεν τρωνε γαριδες ..τις δικες μ οταν ειχα δεν τις πειραζαν...
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως το είπες..τις δικες σου..
|
|
|||
|
|||
![]()
Mήπως τα άφηνες λίγο νηστικά ή τα έδινες μόνο φυτικές τροφές και τα έλειπε η πρωτείνη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που ήθελα να πώ είναι οτι τα γκάπυ όπως και τα περισσότερα ψάρια που βάζουμε στα κοινωνικά μας ενυδρεία δεν είναι απόλυτα ασφαλή για τις γαρίδες μας γιατι υπό τις κατάλληλες προυποθέσεις μπορούν να τις δουν σαν λέια όπως κανουν και στη φύση. Δεν είπα οτι είναι ο κανόνας αλλά είναι μια πιθανότητα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy | supermanx | Ζωοτόκα | 5 | 09-12-08 22:11 |
30 lt guppy | andreas213 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-01-08 19:36 |
guppy | στέφανος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-02-07 22:43 |
Ick help, σε ένα guppy ! | Dina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-05 21:38 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |