|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!!! απο τον τιτλο καταλαβαινετε οτι ηρθε ο καιρος να παραγγειλω τα ξυλα για το μεγαλο μου ενυδρειο....
οι φροντοζες μου μεγαλωνουν, εγινε και παραγγελια κι αλλες κιχλιδες οποτε επιβαλετε ενα πιο μεγαλο σπιτι για τα μικρα μου..... το ενυδρειο εχω σκεφτει να ειναι 2.20 χ 1.00 χ 70 cm που μας βγαζουν 1500 λιτρα ενυδρειο ![]() ![]() ![]() ενα προχειρο σχεδιακι γιατι δεν ειμαι και γραφιστας ειναι αυτο. μολις ερθουν τα ξυλα θα ανεβασω και φωτο οπως και για ολη την κατασκευη..... καλη μου αρχη.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
sorry.....
|
||||
|
||||
![]()
Οσο πιο αναλυτικα μπορεις ...με ενδιαφερει πολυ το θεμα , και το κοστος
Καλο ξεκινημα ...
|
||||
|
||||
![]()
να φροντησεις να υπολογισεις κοντρες απο πανω οπωσδηποτε απο το ιδιο ξυλο οχι αλλο! αυτο που σου λεω εκπειρας και παραδειγματισμου που ειχαμα φτιαξει με ενα φιλο ενα 1000 στο ιδιο μηκος με το δικο σου οπου εβαλε κοντρες απο μελαμινη και μετα απο 2χρονια μια μερα( με τον καιρο φουσκοσανε η κοντρες ) και σπασανε με αποτελεσμα να διαλυθει το ενυδρειο ακαριαια ομως!! ευτυχως δεν ηταν κανενας διπλα του γιατι το τζαμι καρφωθηκε στο καναπε που ειχε διπλα στο ενυδρειο. δεν θελω να σε τρομαξω με αυτο αλλα να σε ειδοποιησω επειδη θα εχεις μηκος και υψος αρκετο. να το υπολογισεις σωστα και ολα θα πανε μια χαρα. στο δικο μου του εχω φορεσει τελλαρο περιμετρικα απο το ιδιο ξυλο,βεβαια εμενα δεν ειναι τοσο μεγαλο αλλα με βολευε καλυτερα ετσι και για το καπακι ,για να πατησει καλυτερα. θα εχεις μονο μπροστα τζαμι?
|
|
||||
|
||||
![]()
η παρουιαση της κατασκευης θα ειναι αναλυτικη και με πολλες φωτο...
οσο για τις κοντρες που λες σε ευχαριστω αλλα εχω σκεφτει κατι σαν το δικο σου μαλλον που το ειδα σε ενα αλλο σιτε με κατασκευη ενυδρειου... θα εχει γυρο γυρο κατι σαν τελαρο-καγλελα με χοντρα ξυλα.... δεν θα παιξω με τοσα λιτρα... και αν χρειαστει θα μπει καποια κοντρα αλουμινενια απο πανω.... σε ευχαριστω και παλι και οποιος εχει κατι πει μεχρι να ξεκινησω θα ειναι ευπροσδεκτο... εγω λογικα θα ξεκινησω μετα τις γιορτες....
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να διάβασες τα άρθρα στο περιοδικό "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" καθώς και αυτό :
http://www.malawicichlidhomepage.com...nk_greek1.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οταν παω στο σπιτι θα σας βαλω ενα σιτε που εχει μια πολυ καλη κατασκευη αλλα δεν την βρισκω τωρα.... στο αλλο pc την εχω κρατησει αν θυμαμαι.... ------------------------- το ξετριπωσα για οποιον θελει να διαβασει..... http://www.jonolavsakvarium.com/eng_diy/menu.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 16-12-09 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο να γινει κ να το δουμε θαναση!!!καλη συνεχεια κ καλη δουλεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!! να στε καλα!!! θα γινει και θα ανεβαζω συνεχεια φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
αντε και καλη αρχη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy ξυλινο 390 λιτρα | meas3467 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 24-11-09 17:39 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |