|
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο μου ενυδρειο το εστρωσα με σερα νιτριβεκ...... και σε γενικες γραμμες ολα πηγαν καλα........ τωρα στρωνω ενα δευτερο με το νεο σερα μπιο νιτριβεκ και ειναι τελειοσ διαφορετικο...... ειναι γαλακτομα και θελει αλλες δοσεις και χωρια οτι εκανε το νερο πολυ πολυ θολο....... για δωστε καμια συμβουλη..... κανεις που το χρησημοποιησε??????
|
|||
|
|||
![]()
Τις ίδιες ακριβώς αντιδράσεις είχα και εγώ...
Υποτίθεται ότι η Sera το βελτίωσε σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση αλλά δυστυχώς το έκανε χειρότερο.!! Υποτίθεται ότι η θολούρα φεύγει σε 24 ώρες και παραμύθια τούμπανα. Προσωπική μου συμβουλή χρησιμοποίησε βακτήρια της Prodibio, ή της Bacterlife. Πολύ καλύτερα και τα δυο χωρίς θολούρα και με καλύτερα αποτελέσματα.!! |
|
||||
|
||||
![]()
ειχατε δει δηλαδη το ενυδρειο να στρωνει με τα συγκεκριμενα προιοντα?
χωρις να ριχνετε τροφη μεσα?? σε ποσες μερες?? η εμπειρια σας εχει ενδιαφερον καθως το 99% των ατομων που χρησιμοποιησαν τετοια προιοντα λενε οτι δεν εκαναν καμια διαφορα και το ενυδρειο εστρωσε σε 1 μηνα περιπου οσο κανει και απο μονο του δηλαδη... εσεις τι λετε?
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ χρησιμοποίησα sera bio nitrivec και έμεινα ευχαριστημένη. Είχαν βέβαια προηγηθεί διάφορα άλλα. Το συγκεκριμένο όντως θολωνει αλλά την επομένη καθαρίζει το νερό. Εγώ είχα κάνει μεταφορά από 180αρι σε 400αρι με ήδη ετοιμα βιολογικά φίλτρα που έτρεχαν στο 180αρι και προστέθηκαν βέβαια και άλλα 3 καινούργια. Τα ψάρια ζορίστηκαν πολύ και πιστεύω με το sera bio nitrivec (2 μπουκάλια) τα πράγματα καλυτέρευσαν και τα ψάρια βρήκαν τον ρυθμό τους.
Στην ουσια όλα αυτά τα σκευάσματα είναι τροφή για βακτήρια και όχι βακτήρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο σεμινάριο της Sera που παρακολούθησα ο Dr.Undergasser υποσχόταν θαύματα(σε 2-3 μέρες τα πρώτα ψαράκια).
Το bio nitrivec είναι νέο προϊον και το γαλακτώδες αυτό "σύνεφο" που εμφανίζεται είναι μικροσκοπικοί κόκκοι λάβας εμποτισμένοι με τα χρήσιμα βακτήρια που σιγά σιγά κατακάθονται ή απορροφώνται απο το φίλτρο. Δεν το δοκίμασα και δεν έχω καλή άποψη για τα σκευάσματα που κυκλοφορούν μέχρι τώρα(αλλά η επιστήμη προχωράει και πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις). Έχει ενδιαφέρον η εμπειρία όσων το χρησιμοποίησαν. douran τι φίλτρα(με τι ροή?) έχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο ειναι εσωτερικο με ροη γυρω στο 800 λιτρα..... και το εχω με τα σωλινα με τις τρυπες για να κοβει λιγο και να μην γινετε πλυντηριο το ενυδρειο..... που ειναι 100 λιτρα..... ως εδω ολα οκ αλλα το κακο ειναι οτι εχει μονο σφουγγαρι και δεν εχει υαλοβαμβακα και ισως να μην κρατα τα σωματιδια.....
το αλλο ενυδρειο το εστρωσα με το παλιο σερα ηταν 150 λιτρα εβαλα 8 ψαρια και δεν ειχα καθολου απωλειες....... εμεινα σχετικα ικανοποιημενος...... τωρα θα δειξει με το νεο!!!!! γιατι θελω να βαλω χρυσοψαρα και πιστευω να μην εχουν προβλημα..... δηλαδη στην ουσια (πανο) στο πρωτο εκανα στρωσιμο με ψαρια γιατι τα εβαλα αμεσως την επομενη και ταιζα λιγο ηταν πολλα τα λιτρα και λιγα και μικρα τα ψαρια...... οπως και να χει ευχαριστω και 8α σας ενημεωσω για τα αποτελεσματα......
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου,άστο να δουλέψει με την πλήρη ροή του και θα καθαρίσει.
Κάνε και μετρήσεις και πες μας την εξέλιξη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω απολυτα!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι σε εμενα εφυγε η μαλλον εκατσε στον πατω μετα απο μια μερα.....
τωρα μια βδομαδα μετα εχω νιτρικα γυρω στο 20 και αμμωνια λιγοτερο απο 0,25.... οποτε παμε καλα!!!!! εγινε μια αλλαγη και θα γινει μια ακομη αυριο.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει. Δες το ποστ #19. Τα είπαμε και πιό πάνω αλλά...
Σ'αυτή τη φάση "πριονίζουμε τα πριονίδια" που έλεγε και ο Στράτος... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εχω και νιτρικα γυρω στο 20..... νιτρωδη δεν εκανα ακομη.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνια με nitrivec | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-11-08 00:35 |
nitrivec? | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-03-08 21:23 |
NITRIVEC | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-10-07 17:43 |
NITRIVEC | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-10-07 14:21 |
to nitrivec χρειαζεται στο στρωσιμο? | Dimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-08-07 21:52 |