|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλοι μου.
Η απορία μου είναι αυτή.. Σε 54 λίτρα iwagumi με 11 pots hemianthus callitrichoides "cuba" (φυτεμένα σε 6-8 μερίδες κατά το σύστημα της tropica) τα οποία δεν έχουν ακόμα ριζώσει μπορώ να βάλω 2 otocinclus χωρίς να φοβάμαι να μου ξεφυτέψουν τον βυθό? Το υπόστρωμμα είναι amazonia 2 της ada. H άλγη κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της, όχι σε βαθμό που να ενοχλεί αισθητικά, όμως σήμερα ή αύριο θα ανεβάσω τα watt στο φωτισμό και φυσιολογικά η άλγη θα μου χτυπήσει την πόρτα... Ευχαριστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι οττος δεν σκαβουν, οποτε μπορεις να τους βαλεις αφοβα.
Βεβαια μην περιμενεις θαυματα απο δυο ψαρακια ως προς την αλγη... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοίτα αν γίνει χαμός με τις άλγες, μιας και η αναλογία watt/litre θα διπλασιαστεί, θα βάλω περισσότερα otto.... |
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχουν και οι αλγοφάγες γαρίδες.. amano π.χ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν κι από αυτές, δεν είναι όμως τόσο αποδοτικές....
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορούσες να βάλεις άλλους 3 ότο όχι για να σου τρώνε την άλγη μόνο αλλά για να φτιάξεις ένα μκρό κοπαδάκι και να το χαίρεσαι. οι ότο κάνουν καταπληκτική δουλειά εκεί που δεν το περιμένεις. όσο για τις άλγες άμα το ενυδρείο πάρει τα πάνω του και προσέξεις λίγο την ρουτίνα σου θα φύγουν από μόνες τους. όπως έχω πει επανελλειμένως...είναι φφφφφίλες μας οι άλγες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
otocinclus | theodor72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 23-03-10 14:13 |
Otocinclus | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-03-08 20:39 |
Γέννα Otocinclus | tsikis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 74 | 11-07-07 01:50 |