|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά διαβάζοντας στο φόρουμ είδα ότι κάποιοι έχουν φτιάξει λίμνες σε γλάστρες? ¨Ετσι σκέφτηκα να κανω και εγώ το ίδιο!!!
όμως υπάρχει ένα πρόβλημα που θέλω να μου λύσετε.... Εδώ στην καστορια το χειμώνα η θερμοκρασία φτάνει τουσ -5, μπορει και -10 και έτσι.... 1) η επιφάνεια δεν θα παγώνει?( απαντήστε ναι ή οχι) 2) τα χρυσόψαρα ζουν σε τέτοιες θερμοκρασίες? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Η επιφάνεια της λίμνης μπορεί να παγώσει και με πιο ψηλή θερμοκρασία από ότι έχεις αναφέρει, χωρίς να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα εφόσον έχουμε προνοήσει και δημιουργήσει τη λίμνη μας με σωστή υποδομή, πρόνοια και σχεδιασμό για να μπορεί ανταπεξέλθει μιας τέτοιας κατάστασης στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. 2. Τα χρυσόψαρα μπορούν να ζήσουν σε πολύ κακές συνθήκες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα κακομεταχειριζόμαστε ταυτόχρονα. Για πόσα λίτρα πας και σε ποιό σημείο θα δημιουργούσες την λιμνούλα? (κήπο, βεράντα, κλειστό χώρο)
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι σπίτι μένεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
αφήστε το καλύτερα αν είναι με τα λεφτά που έχω θα πάρω ένα μεγάλο ενυδρειο και αυτο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ...μή χάσουμε και τον πελάτη δηλαδή...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανενα υπομνημα για κατασκευη μικρης λιμνουλας? ισως και σε μπαλκονι?? εε?? για κανα χρυσοψαρο....ας περιλαμβανει το σεναριο και το θεμα θερμοκρασια που εδω φτανει και λιγο κατω απο το 0.... εεε φανταστικε μοδερατορα??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Μια μικρή βοήθεια :) | xrist0s4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 30-01-09 16:56 |
Μια μικρή εικόνα!! | malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 07-08-06 11:07 |
Η μικρή μου μονομαχίνα | Celda | Bettas | 4 | 23-02-06 21:15 |