|
|
|||
|
|||
![]()
Εβαλα σε λαθος σημειο το θερμοστατη στο sump και εμεινε εκτος νερου. Ξαφνικα ακουω ενα τσαφ μετα απο 10 λεπτα απο την μετακινηση και βλεπω οτι κατι εγινε με το θερμοστατη. Παω να τον σηκωσω και πριν αγγιξω το νερο καν ενιωσα να ηλεκτριζομαι. Ευτυχως δεν εβαλα το χερι μου στο νερο χεχε. Κατευθειαν το βγαζω απο τη πριζα και βλεπω οτι εχει σπασει ενα κομματι απο το γυαλι. Καπουτ αυτος. Το ενυδρειο μεσα δεν ειχε ψαρια. Παντως οτι ασπονδυλα εχω μεχρι στιγμης δεν ειδα καποια απωλεια. Ομως θα εχει καποια επιδραση?
Και μια βλακωδης ερωτηση αλλα οπως λεμε αμα καεις απο χυλο φυσας και το γιαουρτι τωρα δεν εχω κινδυνο να αγγιξω το νερο που εβγαλα το χαλασμενο φυσικα ε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό το ακουμπάς κανονικά από τη στιγμή που έβγαλες το θερμοστάτη από μέσα... Τα υπόλοιπα θα στα πουν οι πιο έμπειροι από μένα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνάδελφε!
![]() Το έκανα και εγώ αυτό το ωραίο στο sump του 2μετρού μου αλλά με βγαλμένο(νομίζω...) από τη μπρίζα το θερμοστάτη(αλλά ακόμα καυτό,δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα όμως)...Τον έβαλα μάλιστα πρώτα πάνω σε ένα σφουγγάρι,μισό μέσα στο νερό και μισό έξω και άρχισε να καπνίζει(τι άραγε... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω μια περιεργη αισθηση στα χερια και στο κεφαλι. Δεν ξερεις τι χανεις οταν το συνδυαζεις με ηλεκτροπληξια! Διπλη απολαυση.
Δεν ειναι να δουλευω στο ενυδρειο μετα τις 1:30 - 2:00. Την αλλη φορα πλυμμηρισα το σαλονι (ευτυχως μονο καμμια 50-70 αρια λιτρα). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φιλε δεν σκεφτεσαι να μαζευεις γραμματοσημα αντι να ασχολεισαι με ενυδρεια?
Ξερεις εχουν και αυτα ενδιαφερον... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπα μαζευω ενυδρεια γιατι χρειαζομαι πιο μικρες ποσοτητες. Ιδιο ειναι ενα ενυδρειο και ιδιο να μαζεψεις 3.000 γραμματοσημα? Που να τα βαλεις τοσα γραμματοσημα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Και εγώ είχα μερικές πλημμύρες τους περασμένους μήνες αλλά στο υπόγειο και με νερό όσμωσης κυρίως...(αυτά συμβαίνουν αμα τη ξεχνάς ανοιχτή ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα θεοφιλε....
να φανταστω οτι τα μαλλια εγιναν καρφακια? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΡΕΥΜΑ......!!!!! | thanasis76 | Παραλία - Beach Bar | 19 | 30-03-13 02:02 |
εσπασε προπελα hydor prime 30 | theokyr1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-06-08 22:50 |
ΡΕΥΜΑ!!! | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-04-07 22:03 |