|
![]() |
#1 |
Πλαστικο ενυδρειο??
![]() Αξιολόγηση:
![]() Λοιπον παιδια ήμουνα σε καποιο μαγαζι με παιδικα ειδη και πήρε το ματι μου κατι πλαστικα κιβώτια που βαζουν τα παιδακια τα παιχνιδακια τους.
Ειδα ενα 80χ50χ50 με καπακι κανονικα στα 200λιτρα περιπου χωρητικότητα. σκέφτομαι να ετοιμασω απο τωρα ενα ενυδρειο με κανα 4-5 χρυσοψαρα με φυτα φιλτρα τα παντα και οταν καλυτερέψει ο καιρος να το βγαλω στο μπαλκονι και να το κανω μια μικρη λίμνη. Τι λετε μπορει να γινει το ενχηριμα?? |
|
Εμφανίσεις: 11801
|
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω ξανα ακουσει αυτο με τα παιχνιδο-κιβωτια. Αλλοι τα εκαναν γεννηστρες, καραντινα, γαστρολιμνες κλπ.
Ποσο στοιχιζει ενα τετοιο και σε τι μεγεθη υπαρχει; Ας μας πει και καποιος που το εχει. |
|
|||
|
|||
![]()
Tο δικο μου ειναι 50χ30χ40.Το'χα ως γενηστρα καποιο διαστημα,πλεον το χρησιμοποιω για να ξεπλενω τα υλικα των φιλτρων,ριχνω τα κλαδεματα οταν κλαδευω κ.λ.π
ΙΚΕΑ beach... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω ένα πιο μικρό περίπου 35 επί 25 επί 25 (κάπου 20 λίτρα) από το ΙΚΕΑ με καπάκι, κόστος κοντά στα 8 ευρώ. Το είχα για έκτακτες ανάγγες αλλά εδώ και 4 μήνες το έχει καταλάβει ο μονομάχος του σπιτιού (τίποτα μονιμότερο του προσορινού!!
![]() Δουλεύει με μικρό φίλτρο και θερμαντικό μια χαρά. Πιο μεγάλο όμως νομίζω ότι θα κάνει πολύ κοιλιά στα τοιχόματα από τα πολλά λιτρα - πίεση του νερού.
|
||||
|
||||
![]()
το δικο μου ειναι απο τα αλεξ-πακ....50 λιτρα περιπου με ροδακια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια αυτο που σας ειπα στην αρχη το ειδα στο jumbo και οπως το έκοψα ειναι μανα για ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα 200 λτ ιδανικο και για λιμνουλα το καλοκαιρι και μετα το χειμωνα παλι μεσα σαν ενυδρειο.
Αλλα το προβλημα ειναι οπως ειπατε ποιο πανω το βαρος. Αλλα νομιζω αν βαλω το ενα πανω στο αλλο και το κανω διπλο δεν εχει ανάγκη. Ειναι και διαφανες.Αυτο ειναι το καλο του. Απλος θελω να ρωτησω μηπως το πλαστικο κανει καμια ζημιά στα ψαρια με το καιρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|