|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω παθει σοκ ! Πηγα να παρατηρησω το ενυδρειο πριν λιγο και ειδα 2 μικρα ψαρακια 1-2mm να κρυβονται μεσα στην blyxa. Tο ενυδρειο τρεχει μολις 1μισυ μηνα.
Κατα 99% πρεπει να ειναι Pearl celestial danio. Αλλα ψαρια που υπαρχουν μεσα ειναι Rasbora και Sae καθως και αρκετες γαριδες. Εκτος και αν ειναι Νεον απο την γεννα τους πριν τα βγαλω απο μεσα. |
|
|||
|
|||
![]()
Aπλα συγχαρητήρια.
Ξέρω ότι το σχόλιο αυτό δεν είναι τίποτα το ουσιώδες απλά θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου!Και πάλι μπράβο!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Αλεξη !
Τελικα ανακαλυψα κι αλλα. Πρεπει να ειναι περισσοτερα. Τα υπολογιζω 7-10 ημερων περιπου και ειναι ταχυτατα και ξερουν να τρυπωνουν και να κρυβονται. Να κοιταξω και μεσα στα φιλτρα μηπως βρω κι αλλα η αδικος κοπος και τα σκοτωνει η ροη ετσι μικρα που ειναι; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Pearl οταν σκάσουν έιναι σαν θραυσμα απο γυαλί. Αν είναι τόσο μικρά μάλλον είναι CPD.Απο την άλλη αν πήραμε απο την ίδια φουρνιά, μήπως είναι λίγο μικρά για αναπαραγωγή?
http://www.flickr.com/photos/drashtray/2124113680/ Αν είναι έτσι πάντως, απλά ένα μεγάλο μπράβο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τρελλαθω, τωρα ειδα κι αλλο ενα πολυ μικροτερο απο αλλη φουρνια προφανως
![]() Απο την ιδια φουρνια πηραμε Iann is. Μαλλον η ζωντανη αρτεμια και τα κατεψυγμενα bloodworms τα εφεραν γρηγοροτερα σε ικανοτητα αναπαραγωγης. Μολις μπορεσω θα προσπαθησω να βγαλω φωτος. |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καταφερα να φωτογραφησω ενα απο τα μικροτερα. Πρεπει να ειναι 1-2 ημερων. Διεσχισε ολη την αμμο με ταχυτητα και λουφαξε ακινητο αναμεσα στις πετρες.
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
γεννα, celestial, cpd, danio, galaxy |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis γεννησαν! | Raven | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 9 | 24-01-08 13:05 |
γεννησαν.... | alan boy | Δίσκοι | 25 | 21-12-06 21:07 |
SOS γεννησαν! | CC-Gio | Ζωοτόκα | 4 | 30-08-06 11:05 |
γεννησαν | fishme | Malawi | 1 | 07-04-05 13:33 |
Γεννησαν τα rasboras... | Dis | ¶λλα ψάρια Ασίας | 9 | 22-04-04 02:19 |