|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά για την ιστορία δείχνω σε φωτογραφίες την πορεία του πλέον σπασμένου μου ενυδρείου. Δεν πρόλαβα να το παρουσιάσω ποτέ γιατί νόμιζα ότι θα γίνει καλύτερο. τώρα πλέον καλύτερο δεν γίνεται οπότε.
Είναι η πορεία 1,5 χρόνου με πολύ μεράκι. Στην φωτογραφία 001 είναι η αρχή και στην 006 λίγο πριν την καταστροφή. Πληροφορίες Διαστάσεις:80χ40χ30 Όγκος:100lt Κατηγορία:Φυτεμένο Φυτά:Anudia Hydrophilla. k.a Ψάρια / ¶λλα είδη: ξιφοφόροι γκαπι Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μαύρο Χαρτόνι Φωτισμός:3 χ 18Watt T8 Διάρκεια φωτισμού:8ώρες Φιλτράρισμα:- Θερμοστάτης:- Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:30% κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες:Δεν υπάρχει πια και γι' αυτό δεν έχω άλλες πληροφορείες Φωτογραφία: |
|
|||
|
|||
![]()
-Τρομερη μεταμορφωση!!
![]() -Πως τα καταφεραμε? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου εκανες υπεροχη δουλεια!!!
![]() αυτο σημαινει οτι στο νεο σου ενυδρειο θα κανεις θαυματα!!!!! ![]() ποτε με το καλο το καινουργιο??? ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή τη στιγμή φτιάχνω το έπιπλο. Έτσι μου ήρθε και η όρεξη πρωί πρωί να μνημονεύσω το παλιό. Το πότε θα τελειώσει μάλον πρέπει να ρωτήσω την πυθία
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!!καλα πως τα καταφερες??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο παλιό σε Νέο Ενυδρείο | sfk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-08-08 15:20 |
Σπασμένο ενυδρειάκι | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 21-05-08 23:17 |
παλιό πρόβλημα - απορία ακόμα | KwstasV | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 02-03-07 03:05 |