|
23-10-08, 20:20 | #1 |
κάντε Παρατηρήσεις σε ένα νέο ενυδρείο..
23-10-08, 20:20
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
αυτό είναι το ενυδρείο μου.. το έκανα μόνος.. θέλω να μου πείτε τι μπορώ να αλλάξω.... η φωτο δεν είναι κ πολύ καλές. ήτανε ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω..
τι δεν είναι καλά...?? |
|
Εμφανίσεις: 3454
|
|
||||
|
||||
Λοιπόν.Μπορείς να βγάλεις οτι αφύσικο υπαρχει μεσα(μπλε χαλίκι,στάμνες αγάλματα κοχύλια ψέφτικα φυτά).Θα βάλεις χαλαζιακή αμμο μερικά κλαδέματα,θα βγάλεις τα ψάρια και απο'τι νομίζω εχεις ενα μονομάχο.Αυτός θα είναι τελοιος κάτοικος(μονος του).
|
|||
|
|||
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. δεν ήτανε ανάγκη..
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα guderian
Θα ελεγα οτι εχεις να αλλαξεις αρκετα πραγματα αν θελεις να φτιαξεις ενα ενυδρειο που να ερχεται οσο γινεται πιο κοντα στη φυση. Θα πρεπει να δεις στα λιτρα που εχεις τι και ποσα ψαρια μπορεις να βαλεις Να επιλεξεις τι ψαρια θα βαλεις τελικα Να διαβασεις οσο πιο πολλα μπορεις για τα ιδια τα ψαρια αλλα και για τον βιοτοπο που ζουνε. Αν εχει φυτα ο βιοτοπος τι ιδιο παλι διαβασμα Αν θα χρειαστει πετρες,ξυλα,χαλικι ,αμμο κλπ. Το φτιαχνεις ,το στρωνεις και βαζεις ψαρια Σε καθε περιπτωση θα πρεπει να δεις και τον προυπολογισμο της επιλογης σου.Το κοστος κτησης και χρησης δεν ειναι σε ολα τα ενυδρεια ιδιο. Προσπαθησε να χρησιμοποιησεις φυσικα υλικα για ενα φυσικο αποτελεσμα. Μικρος |
|
|||
|
|||
το ενυδρείο τρέχει εδώ κ ένα μήνα είναι σχεδόν στρωμένο.. μαζί μετά ψάρια τα οποία είναι πλατυς ,2ξιφοφόροι ενας γλυφτης
|
|
||||
|
||||
Επιλογη του καθενος το τι θα βαζει (οχι απο πλευρας ψαριων) στο ενυδρειο του, απλα κατα κανονα προσπαθουμε παντα να αγγιξουμε την τελειοτητα του φυσης απο ολες τις αποψεις.
Και εγω με τη σειρα μου θα ελεγα να βγουν το χαλικι και οτιδηποτε διακοσμητικο μεσα απο το ενυδρειο (και η αεραντλια αν βλεπω καλα), να μπει καποιο σχετικα ψιλο χαλικι, αρκετα ευκολα αληθινα φυτα και μαυρο χαρτονι για φοντο στην πισω μερια του ενυδρειου. Θα αλλαξει τελειως το σκηνικο και πιστευω θα δειξει πολυ ομορφο. Αληθεια, τι φωτισμο εχει και ποσα λιτρα? |
|
||||
|
||||
Δεν μου αρεσουν τα μπιμπελο μεσα στο ενυδρειο, το χαλικι, τα φυτα, η αφισα και τα φωτα μου φαινονται αδυναμα
Μου αρεσει το σχημα του (κυβος) καταλληλο για φυτεμενο με μονομαχο, και εχει χωρο στο καπακι για αρκετα εξτρα να μπουν (λαμπα και ανεμιστηρακι για το καλοκαιρι). Καλη συνεχεια.
|
|||
|
|||
η αεροαντλια για πιο λογο να βγεί ?
τωρα δεν είναι αργα πως να βαλώ φυτά κ άμμο...τα ψάρια τι να τα κάνω??? δεν μπορώ να τα κρατάω μέχρι να στρώση ξανα το ενυδρείο... λάμπες έχω 2 μικρές απο κάτω στην ξύλινη βάση... λαμπάκια σαν αυτα που βάζουνε στης παναγιστές ι λαμπες νυχτός καλύτερα.... κ αν τελικά μπω στην διαδικασία να βάλω φυτά... πόσο πάει το πακέτο? |
|
||||
|
||||
Αρχισε το διαβασμα εδω
http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές καιι παρατηρήσεις | kokacy10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 19-07-07 21:18 |
Νέο ενυδρείο, κάντε προτάσεις | mmbuna | Malawi | 8 | 16-08-06 10:38 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |