|
|
||||
|
||||
![]()
GEIA SAS EIMAI NEOPAS K XREIAZOMAI VOI8EIA APO TOUS EMPEIROUS TOU HOBBY..EXW ENAN MONOMAXO SE ENYDREIO 25 LTR ME FILTRO LAMPA KTL..XRISIMOPOIW TO ATISON'S BETTA SPA K OTI KRINW PWS EINAI KALYTERO GIA TON AXILLEA(O MONOMAXOS) ALLA YPARXEI ENA 8EMA EX8ES PAROUSIASE KAPOIES F8ORES S'ENA PTERYGIO TOU K FOVAMAI GIA FIN ROT ALLA DEN 3ERW PWS AKRIVWS EINAI AUTH H AS8ENEIA MHPWS 8A MPOROUSE KAPOIOS NA VALEI KAPOIA FOTO H NA ME DIAFWTISEI ME PLIROFORIES??
P.S POU MPORW NA VRW TO BETTA PRO?? P.S2 PSAXNW GIA 15LTR ENYDREIO METAXEIRISMENO ALLA ETOIMO EUXARISTW.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Μην γράφεις greeklish είναι από τους κανόνες του φόρουμ. Δώσε λίγα περισσότερα στοιχεία για το ενυδρείο σου, Αμμωνία - ΝΟ2 - ΝΟ3 συνήθως οι φθορές στα πτερύγια είναι είτε από κακές συνθήκες είτε από κάποιο σκίσιμο σε κάποιο διακοσμητικό είτε από αψιμαχίες αν έχεις άλλο ψάρι μέσα.
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω τα τεστ οποτε δυστυχως δεν μπορω να ξερω...τι χρειαζεται να ριχνω στο νερο του για καλες συνθηκες?μπορω να ριχνω κ αντιχλωριο κ το σπα της οσεαν νουτρισιον για μονομαχους?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αντιχλώριο είναι ανεξάρτητο από το σπα και πρέπει να μπαίνει οπωσδήποτε. Βάζε λοιπόν και τα 2. Και καλό είναι να αγοράσεις τεστς γρήγορα.
ΥΓ: Ένωσα τα 2 threads σου ώστε να είναι συγκεντρωμένες εδώ οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα κανω οτι περναει απο το χερι μου..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες και καλη τυχη με τον μονομαχο σου.Και εμενα μ'αρεσουν πολυ οι μονομαχοι!
|
|
||||
|
||||
![]()
πηρα θερμοστατη!!!!!!!!!!πρεπει να παρω κ βακτηρια ε?καθε ποτε ν'αλλαζω το νερο κ πως??ευχαριστω καλως σας βρηκα!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|