|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα ειπα επιτελους να καλιμπραρω το ηλεκτροδιο του ph controller της aqua light.
το εκανα αφου οι τελευταιες μετρησεις με το φρεσκο καλιμπραρισμενο μου ph600 της milwaukee (που δεν το εχω κ πολυ εμπιστοσυνη αλλα τελος παντων) εδειχνε ph 7.3 αντι για 6.5 που ηταν ο controller. σκεφτηκα περασε καιρος κ πρεπει να το κανω. παιδευομαι εδω κ 2 ωρες κ ενω ακολουθησα τη διαδικασια καλιμπραρισματος με το που βουταω το ηλεκτροδιο στο ενυδρειο δειχνει ph 5.6 αν κ δεν ειναι σταθερο. υπαρρχει περιπτωση να αργει τοσο πολυ να διαβασει το νερο ή υπαρχει καποιο προβλημα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά το καλιμπράρισμα ξαναέβαλες για επαλήθευση το ηλεκτρόδιο μέσα στα δυαλύματα?? Αρκετές φορές πρέπει να γίνει 2 φορές απανωτά το καλιμπράρισμα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το εκανα εναλλαγες περιπου 5 φορες κ πολυ γρηγορα εδειχνε την ενδειξη.
μολις το εβαζα στο ενυδρειο ανεβαινει μπορω να πω αλλα παρα πολυ αργα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού στα διαλύματα δεν είχες πρόβλημα , δώσε του χρόνο μέσα στο ενυδρείο . Και το millwaukee που είχα και το iks που έχω θέλουν κάποια ώρα για να δείξουν!
|
|||
|
|||
![]()
εχει περασει σχεδον μια ωρα.
τωρα βλεπω να εχει στθεροποιηθει στο 6.5 εκει που ηταν πριν το καλιμπραρω. αλλα το ph 600 μου δειχνει οτι το ph ειναι 7,4 τωρα. ποιο να πιστεψω? να περιμενω κιαλλο μηπως αλλαξει κιαλλο? εχω κλειστη την ηλεκτροβανα να μην στειλει co2 μπας κ μου δειξει τι ph εχω επιτελους. τα νευρα μου... κατι που γραφει για τα ηλεκτρονικα balast τι εννοει? πως μπορει να το επιρεαζουν?? |
|
|||
|
|||
![]()
δοκιμασε να καλιμπραρεις με κλειστα τα φωτα...
![]() οταν ειχα τις Τ5, ειχα 3 με 4 ballast, με το που αναβανε τα φωτα το ηλεκτροδιο τρελαινοταν... ![]() τωρα γιατι γινοταν αυτο μην με ρωτησεις, δεν το εμαθα ποτε... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Ph controller … τα Φώτα σας | binational | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 04-12-06 16:36 |
τα νευρα μου! | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-11-06 15:11 |