|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας για αλλη μια φορα , εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το φιλτρο μου !! Εχω ενα ενυδρειο rekord 70 και ειχα βαλει στο κουτι του φιλτρου το θερμοστατη στην θεση που εχει για αυτον και καποα μερα οταν ξυπνησα ειδα το κουτι να εχει λιωσει σε ενα σημειο !!το προβλημα ομως ειναι οτι απο εκει χωρανε οι καρδιναλιοι και οι ροδοστομοι ,οποτε ανεβαινουν στο επανω μερος και εγκλοβιζονται !!!αυτο βεβαια ειχε ενα κακο αποτελεσμα γιατι δεν ειχα δει οτι ελειπαν δυο καρδιναλιοι και οταν το καταλαβα ηταν πια αργα
![]() ![]() παρακαλω βοηθειστε γρηγορα...... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως θα μπορουσες να στουμπωσεις ενα κομματι σφουγγαρι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σφουγγάρι (το οποίο θα γίνει και μέρος του φίλτρου) ή κάποιο τούλι.
|
||||
|
||||
![]()
ελιωσε?!!!
να παρακολουθεις (το χειμωνα τωρα) το θερμομετρο, μου μυριζει ψαροσουπα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα βαλε το θερμαντικο σωμα εκτος κουτιου(φυσικα εαν γινεται δεν εχω ιδεα record 70).
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι γίνετε γίνετε, αλλά για να λιώσει όπως λέει και ο Σπύρος ποιο πάνω σημαίνει δυσλειτουργία.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτρο στο καπακι | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 11-06-08 16:52 |
βακτηριδια στο φιλτρο | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 31-01-07 21:17 |
Ανθρακας στο φιλτρο;;;SOS | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-10-06 21:14 |
τρυπα στο τζαμι | ksaderfos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 13-09-05 23:30 |
ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ | vagos1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 20-05-03 23:06 |