|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω χάσει μέσα στο 55αρι μου ένα μικρό κριμπ από τα 5 που είχα.Τι μπορώ να κάνω για να το ξετρυπώσω?Στο lunch break δεν βγήκε...Ενδείξεις πτώματος δεν υπάρχουν πουθενά...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλτρο εψαξες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι και τόσο μικρά.Στο φιλτρο δεν χωράει αλλα θα ρίξω μια ματία.¶λλα ψάρια μαζί τους δεν έχω οπότε ακόμα και αν το "τσιμπολόγισαν" λίγο τα άλλα κριμπάκια κατι θα είχε μείνει...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να το τσιμπολόγησαν περισσότερο από όσο φαντάζεσαι και να μην έμεινε τίποτα .. .
Δεν είναι ανάγκη να γράφεις με τεράστια γραμματοσειρά και bold ... και με κανονικά γράμματα φαίνονται ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτός ο γλύφτης ( γλύφτης, γλύπτης, βεντούζας ... έχει διάφορες ονομασίες ανά τον κόσμο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μου ζήσουν τα Krib..!!! | Moutralewn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 10-12-07 11:19 |
Krib-Jewel | andreas K | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 9 | 12-12-05 23:54 |