|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κυριακη απογευμα σημερα και ειπα να απολαυσω το καφεδακι μου με καλη παρεα στο φραγμα της Θερμης.Ομορφο μερος με πολλα νερα.Παραθετω φωτο.Τελικα οσο περνανε τα χρονια τοσο μεγαλυτερη η αναγκη για επιστροφη στην φυση
![]() ![]() ![]() Και ενω η νυχτα επεσε.... ![]() Η αγαπημενη μου.Μου θυμιζει κατι μυστηριο.... ![]() Καλημερα σε ολους! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά αυτό για τα χρόνια το αφήνω ασχολίαστο!
Για την ηρεμία και την γαλήνη όμως αυτού που βλέπω στις φωτό θα μπορούσα να πω πολλά όχι όμως περισσοτερα από όσα λένε οι φωτογραφίες σου! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παντως τελευταια φορα που πηγα εκει ειδα ενα καργα διαταραγμενο περιβαλλον στην λιμνη..με αναριθμητες χελωνες και ψαρια κτλ κτλ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω πω τυμβωρύχε, 3 χρόνια καραdead thread χα,χα,χα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι ο γιατρος του φορουμ..σωζω απο βεβαιο θανατο χτυπημενα απ την μοιρα νηματα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Και νεκρους ανασταινει ο τυπος :P |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως έχει ωραίες φωτογραφίες και δεν το είχα υπ όψιν, μπράβο Γιατρούλη.....εεε....sorry Dr. Frankenstein ήθελα να πω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρώτη τους βόλτα!!! | Faerel Nedielei | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 17-12-07 15:40 |
Πρωινή βόλτα στην παραλία .. | Lsourtzo | Μεσογειακό | 20 | 31-05-07 18:58 |
Αρχισε η κάτω βόλτα?? | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 22-04-07 10:16 |
πάμε βόλτα??? | Apostolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 29-03-05 22:08 |