|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Μετά από 10 μήνες που έχω το 120 lt ενυδρείο μου στρωμένο και ωραίο, έψαξα και αποφάσισα τι ψαράκια θέλω να βάλω και επειδή θέλω να είναι η οριστική επιλογή μου, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Τα δεδομένα είναι τα εξής: Δεν έχω πολύ χρόνο και δεν θέλω να έχω μεγάλη ιχθυοφόρτηση, το ενυδρείο μου όμως είναι καλά στημένο, fish only και είμαι τυπική στις αλλαγές του νερού μου, άρα έχω καλές παραμέτρους και γενικά ένα υγιές ενυδρείο. Οι κατοικοι που θα ήθελα να παραμείνουν ένα ένα pearl, ένα golden γκουράμι και ένας μικρόσωμος pleco. Μπορώ λοιπόν να βάλω ένα ζευγάρι αγγελόψαρα και ένα κοπαδάκι αρλεκίνους ή/και λίγα γατοψαράκια για συνεργείο καθαριότητας; Ταιριάζουν, χωράνε όλα αυτά και άν όχι υπάρχει καμία πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα gold gourami γινοντε αρκετα μεγαλα,και εχω κακες εμπειριες με αυτα..
εγω θα ελεγα να βαλεις μονο ενα ζευγαρι αγγελοψαρα με ενα κοπαδακι κορυ... |
|
||||
|
||||
![]()
Αγγελόψαρα σε 120 λίτρα δεν θα το πρότεινα..
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τις είδα τώρα που ξαναμπήκα.
Πασχάλη που λές ότι δεν θα τα πρότεινες τα αγγελόψαρα για 120 λίτρα, αφού έχω διαβάσει ότι κάνουν 80 λίτρα για ένα ζευγάρι... γι' αυτό σκέφτηκα ένα ζεύγος και ένα κοπαδάκι από κάτι άλλο, έτσι για σούσουρο ![]() ![]() Να τολμήσω τελικά την αλλαγή; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκαλάρια θέλουν ψηλό ενυδρείο!
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μου είναι 50 cm ύψος, δεν κάνει; Για μικρά τι λέτε;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Ψαριών για 125 lt (φυτεμμένο ενυδρείο) | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 30-11-07 10:57 |
Παρουσίαση 120 lt reef. | Lsourtzo | Reef | 26 | 16-11-07 09:36 |
120 lt | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-04-07 15:15 |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |