|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 400 ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΤΣΑΜΙΟΥ 8mm, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12:00 ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΚ ΤΟ ΤΣΑΜΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΥΨΟΣ 20cm. ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΤΙ ΠΑΧΩΣ ΤΣΑΜΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΙΚΑ? ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΕΞ? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!! αποτι εχω διαβασει εδω τα τριπλεξ ειναι πολυ πιο ανθεκτικα.....οσο για το παχος ας σου πουν οι εμπειροι επι του θεματος..
|
|||
|
|||
![]()
-Εσπασε ετσι στα καλα-καθουμενα?(Ειχες κοντρες?)
-Δε μας ειπες διαστασεις..
|
||||
|
||||
![]()
140*45*65 ΕΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΗ
------------------------- ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη J&Pmobileservices : 11-05-08 στις 12:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Γραφε με μικρα.
2. ΟΧΙ τριπλεξ. 3. Τι παχος ηταν ? Γενικα για τετοιο ενυδρειο 10ρι κρυσταλλο ειναι μια χαρά... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Και ποιοι ειναι οι εμπειροι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη J&Pmobileservices : 11-05-08 στις 12:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Που το διαβασες οτι τα τριπλεξ ειναι πιο ανθεκτικα και καταλληλα για ενυδρεια ακριβως?
Το αντιθετο συμβαινει. Ειναι τελειως ακαταλληλα. 10mm ειναι υπερ αρκετα για το ενυδρειο που θες. Και το 8 ρι που λες οτι εσπασε, μηπως υπηρχε καποια μικρη ρωγμή/ χτυπημα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα????? | gohn1990 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 24-03-08 18:01 |
προβλημα | glefas | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 23-02-08 22:33 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | soylhs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 19:01 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |