|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να ρωτησω αν γίνεται στο ενυδρείο του καρφούρ να μην έχω αυτό το τεράστιο κουτί που κρατάει μέσα του το φίλτρο και τον θερμοστάτη.Δηλαδη να βγάλω το φίλτρο και τον θερμοστάτη και να πετάξω το κουτί που πιάνει πολύ χώρο.Αν δεν γίνεται γίνεται να αγοράσω ένα 100W θερμοστάτη και ένα φιλτρο με κικλοφορητή 500ltr
την ώρα;
|
||||
|
||||
![]()
Γινετε.Βγαλτο με ενα μαχαιρακι.Αντι να ξαναπαρεις εσωτερικο γιατι δεν παιρνεις ενα εξωτερικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
το εσωτερικό το έχω.είναι το 1/6 του κουτιού.για εξωτερικό δεν το βλεπω.μπορώ να κάνω μια άσχετη ερώτηση με το θέμα;Το είχα στο 8λιτρο το φίλτρο αλλά έκανε σαν πλυντηριο.
------------------------- πως να το βγάλω με μαχαιράκι.αφου έχει απο πάνω σφουγγαρι. Μήπως να τα αλλάξω καλύτερα;ο θερμοστάτης δεν έχει βεντουζες. Που θα βρω για να τον κολίσω στο τζάμι;Το άσχετο που λέγαμε={Στο 8λιτρο μου μπορώ να βάλω φυτά και γαρίδες απο τις cherry; αν ναι τι φίλτρο ποσες αλλαγές νερου και πόσο % και τι φύλτρανση;ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 24-03-08 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα θες να βγαλεις το μαυρο πλαστικο με ενα κοφτερο μαχαιρακι κοβεις την σιλικονη αναμεσα σε αυτο και το τζαμι και θα βγει.Ναι στο 8λιτρο μπορεις να βαλεις φυτα και cherry γαριδες.Βεντουζες για τον θερμοστατη θα βρεις στα πετσοπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
τον πετσοπα τον ρώτησα και τα δίνει μόνο με θερμοστάτη.θα κ΄νω καμμια πατεντα το συγουρότερο.εδω μου είπε να βάλω 500ltr/ωρα στο 8λιτρο.κανένα μικρότερο φίλτρο ή καμμια πατέντα υπάρχει;Τελικά ό,τι δείνεις παίρνεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ------------------------- πως να το βγάλω με μαχαιράκι.αφου έχει απο πάνω σφουγγαρι. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23709 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 24-03-08 στις 20:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια βοήθεια | RF1TEAM | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-09-07 13:42 |
Μια ερώτηση | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-09-07 15:18 |
1 ερωτησουλα...??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-07-07 13:26 |
μια ερωτησουλα | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-04-07 16:22 |
μια ερωτηση | marios400 | ¶λλα ζώα | 15 | 08-07-06 17:44 |