|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΦΟΣΩΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΟΧΗ CO2 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΤΗΣ SERA ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΩΝΟΥ ΜΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ?
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΣΑΛΗΓΚΑΡΙΑ.ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ ΚΛΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΟΥΤΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ? ------------------------- ΑΑΑΑΑΑΑ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasktl : 24-03-08 στις 11:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και καλο διαβασμα.............με χημικα μη μπλεξεις...υπαρχει σαλιγκαροπαγιδα...της sera που εχω δει να δουλευει σε καποιον φιλο μου αρεσε......
την αεραντλια να τη βγαλεις γιατι χανεις co2 που ουτως η αλλως χωρις μπουκαλα δεν ειναι και πολυ ...αν εχεις αναταραξη επιφανειας απο το φιλτρο σου φτανει αυτο για οξυγονωση του νερου....
|
||||
|
||||
![]()
Την αεραντλια βγαλτην οταν εχεις τα φωτα ανοιχτα,και αν εχεις πολλα φυτα και ειδικα γρηγορης αναπτυξης βαλτην μονα το βραδυ που κλεινουν τα φωτα..
Τωρα για τα σαληγκαρια ..ειναι αυτα σαν κονος που ειναι μεσα στο υποστρωμα και βγενουν το βραδυ?αν ναι παγιδα της sera ή δυο μικρα πιατακια του καφε ,το ενα κανονικα και το αλλο αναποδα επανω στο αλλο σαν να καπακονης το κατω,με λιγο κενο για να χοραει να μπουν τα σαλιγκαρια και μεσα στο κατω πιατο βαλε λιγο πατατα ή καροτο ή τροφη σε χαπι !! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΥΓΩΝΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ.ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ (ΚΑΛΟΙ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΩΝΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. |
|
||||
|
||||
![]()
καλή επιτυχια... (εγω τα εχω αποδεχτει τα σαλιγκαρια... ουτος η αλλος ειναι μερος του οικοσυστηματος...) και μην γραφεις με κεφαλέα, στην γλοσα του νετ σημαινει οτι φωναζεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο μου....
σασ αρεσει το κλιμακωτο σχεδιο?πολυ καλη ιδεα πιστευω.το χωρισα με τζαμια και εκανα επιπεδα. μηπωσ χερει κανεισ τι συμβαινει στα φυτα μου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος και CO2 | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-02-08 00:43 |
Αλγη και co2 | casperon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 13-11-07 10:40 |
CO2 ΚΑΙ PH | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 20-09-07 13:48 |
CO2 και PH | ikapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-09-06 13:58 |
co2 και θερμοκρασια | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-03-04 19:31 |