|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα..λοιπον αποφασισα κι εγω να μπλεξω με μπουκαλες και μανομετρα
![]() υ.γ.θα προμηθευτω και ph controller αλλα λιγο καιρο αργοτερα...
|
||||
|
||||
![]()
Για να το πω απλα... Μπουρδες σου ειπαν.
Οι ηλεκτροβανες κατασκευαζονται για διαφορες εφαρμογές και οχι μόνο για co2 και ενυδρεια, και πρεπει να μπορουν να μενουν ανοιχτες για ωρες, χωρις προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι καποιες από αυτές ζεσταινονται υπερβολικά (κατι που ειναι ενοχλητικό) αλλά δεν παθαινει κατι αλλο. (αλλα μαλλον θα τα "παιξει" νωριτερα λογο θερμοκρασιας) Αλλαξε μαρκα ηλεκτροβανας..... δεν ζεσταινονται ολες... |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγω χωρις ph controller την εχω και δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι σημερα παρολο που ανεβαζει θερμοκρασια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτροβάνες δουλέυουν όλη μέρα στη δουλειά μου (άσχετα με ενυδρεία) ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες (ένας ηλεκτρομαγνήτης είναι, άρα πηνίο, άρα ζέστη) και δεν παθαίνουν τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασία του πηνίου μπορεί να φτάσει κοντά στους 90 βαθμούς αλλά είναι λογικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ ολους!!! οι απαντησεις σας κατατοπιστικοτατες..
![]() ------------------------- πραγματικα την ακουμπας και καιει...δεν ειναι απλα ζεστη..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 18-03-08 στις 10:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Γνωρίζει κάποιος για αυτόν τον pH κοντρόλερ? “Reef Fanatic PH Controller “ | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 22-01-07 19:15 |
Ph controller & ηλεκτροβανα | NlKOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-12-06 16:29 |
ph controller | panousojet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 16-11-06 18:04 |
Ph Controller | xenofon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-11-05 09:09 |